Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri din sânul familiei. Imaginea cu micuţul Liam, ce surprinde cele mai tandre momente (FOTO)

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri din sânul familiei. Imaginea cu micuţul Liam, ce surprinde cele mai tandre momente (FOTO)

reghecampf-caciuc

Anamaria Prodan și Reghecampf au format un cuplu vreme de 15 ani. Anul trecut, impresara a anunțat că a decis să se despartă de tatăl fiului, iar în prezent cei doi sunt în plin proces de divorț.

Dacă Reghe și-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc, femeia care i l-a dăruit pe Liam, Anamaria Prodan se bucură de viață singură.

Liam, „Spiderman” la doar 4 ani

Lautrenţiu Reghecampf a ţinut să le demonstreze tuturor că este fericit în sânul noii sale familii. El a postat, pe Instagram, o imagine drăgălaşă cu micuţul Liam, în vârstă de 4 luni.

Băieţelul poartă un body scurt, e întins pe pat și ține în brațe o jucărie, un pluș Spiderman. Reghe a văzut fotografia și a distribuit-o și pe contul lui de Instagram, l-a arătat tuturor pe băiețelul lui ce mic.

De curând, pe Instagram, Corina a postat și un mesaj emoționant pentru fiul ei. „Te iubesc și știu că o voi face, întotdeauna, până la sfârșit. Nu mă voi răzgândi, te iubesc şi voi fi aici. Niciodată nu voi dispărea. Am spus pentru totdeauna şi jur că va fi aşa. Aşa că voi fi acolo!”, a fost mesajul transmis de iubita lui Laurențiu Reghecampf.

Cum a cunoscut-o Reghe pe Corina?

Laurenţiu Reghecampf a spus că a văzut-o în urmă cu doi ani, la un eveniment, și de atunci a încercat să ia legătura cu ea și să o cunoască.

De asemenea, Anamaria Prodan, care e încă soția lui, a susținut până acum că relația extraconjugală a soțului ei a început în urmă cu doi ani. Laurențiu Reghecampf și-a asumat tot și a spus că este foarte fericit alături de iubita lui.

Când a mers la podcastul lui Cătălin Măruță, antrenorul a fost însoțit de Corina Caciuc, care l-a asistat din spatele camerelor de filmat.

„Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă”, a spus Reghe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: