Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi trebuit să fie nași. Dovada că antrenorul nu a premeditat să se mute cu noua iubită

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi trebuit să fie nași. Dovada că antrenorul nu a premeditat să se mute cu noua iubită

GALERIE FOTO (2) Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi trebuit să fie nași

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi trebuit să fie nași. Antrenorul a decis să se despartă de Anamaria Prodan după 15 ani de relație. Cei doi au construit împreună un adevărat imperiu, dar Reghe a renunțat la tot pentru a fi alături de noua sa iubită. Se pare că acesta nu ar fi premeditat despărțirea de impresară. Ce s-a întâmplat înainte de despărțirea celot doi?

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi trebuit să fie nași. Dovada că antrenorul nu a premeditat să se mute cu noua iubită

După 15 ani de relație, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au decis să pună capăt relației. Cei doi au un copil împreună, Laurențiu Jr. iar în toți aceștia ani, au reușit să aibă succes în carieră. Spre surprinderea multora, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după ce antrenorul s-a mutat cu noua sa iubită. Cu toate astea, se pare că Reghe nu și-a premeditat despărțirea de impresară.

Potrivit Spynews.ro, Anamaria și Reghe ar fi trebuit să fie nași la bunul prieten al antrenorului, Karan. Acesta e omul cu care Reghe a colaborat în toți acești ani și cu care a mers la fiecare echipă din Dubai și Emiratele Arabe. Laurențiu Reghecampf acceptase propunerea acestuia de a fi naș la nunta sa alături de Oana, viitoarea soție. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe 3 iulie, în Maramureș, iar la nunta celor urmau să vină peste 400 de persoane invitate. Ei bine, acest lucru nu s-a mai întâmplat, deoarece cei doi au anunțat că divorțează.

Nunta lui Karan a fost distrusă, iar toți invitații știau că urmau ca Anamaria Prodan și soțul ei să le fie părinți spirituali. Karan și Oana au fost nevoiți să-și caute pe ultima sută de metri alți nași. Mai mult, cu doar câteva zile înainte de despărțire, Anamaria și Reghe și-au reînnoit jurămintele în fața tuturor și nimeni nu prevestea ceea ce urma să se întâmple.

Reghe si Anamaria Prodan, nasi de cununie

Ce îi reproșează Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Reghe se află în plin proces de divorț, iar impresara nu ratează niciun prilej de a-l ataca pe antrenorul Universității Craiova. După ce l-a acuzat pe tatăl fiului ei că a furat din banii familiei, Anamaria i-a reproșat lui Reghe că nu este recunoscător pentru ajutorul pe care i l-a acordat în cariera sa de antrenorat. ”N-a făcut nici Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el Îl sunam și-i spuneam ‘prietene, cazi în cap și nu-ți mai întindem mâna’. Ați văzut un PR mai puternic decât cel făcut de mine lui Laurențiu Reghecampf?

Sunt atât de exigentă cu mine, vă dați seama cum sunt cu cei din jur? Așa m-au crescut ai mei, n-am putut să scap de lucrul acesta. Îi spunem ‘ca antrenor, dacă nu ești concentrat un miliard la sută, te-au dat afară și ți-ai încheiat cariera. Nu știi să faci nimic altceva”, a spus Anamaria Prodan, la podcastul ”La Mijloc”.

De asemenea, impresara l-a avertizat pe încă soțul ei în ceea ce privește cariera sa, despre care susține că va fi într-o permanentă cădere din cauza problemelor sale personale. ”Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf? Ce știe el să facă altceva? El trăiește din 15.000 de euro pe lună. De la două milioane jumătate de euro, a ajuns la 15.000 de euro. E direct în picaj! Mai sunt alți antrenori care și-au bătut joc de viața lor”, a transmis Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: