Redactia.ro
Home » Monden » Laurette, dezvăluiri despre bărbatul cu care s-a căsătorit în penitenciar: ”Viața e ciudată”

Laurette, dezvăluiri despre bărbatul cu care s-a căsătorit în penitenciar: ”Viața e ciudată”

Laurette, dezvăluiri despre bărbatul cu care s-a căsătorit în penitenciar. Frumoasa mulatră a uimit lumea publică atunci când s-a căsătorit fostul soț, aflat în închisoare. Vedeta a oferit detalii despre ceea ce a determinat-o să-și unească destinele într-un astfel de context.

Laurette, dezvăluiri despre bărbatul cu care s-a căsătorit în penitenciar

Laurette, dezvăluiri despre bărbatul cu care s-a căsătorit în penitenciar. Frumoasa mulatră a pus ”DA!” fostului ei soț, Ciprian Nistor, în urmă cu câțiva ani, la Penitenciarul Jilava, unde bărbatul execută o pedeapsă de trei ani pentru înșelăciuni imobiliare, în valoare de 3 milioane de euro. Atunci, bruneta a primit valuri de critici din parte multor oameni, dar ea spune că Ciprian Nistor a sprijinit-o foarte mult încât să nu le pună la suflet.

De altfel, Laurette a mărturisit că nu avea cum să amâne nunta deoarece totul a fost planificat dinainte ca Ciprian Nistor să fie arestat. Totodată, nici ea nu și-a imaginat vreodată că va fi dispusă să se căsătorească cu un bărbat aflat după gratii.

”Eu am avut numai necazuri în viață. Și a urmat căsătoria mea cu fostul soț. O căsătorie pe care nu aș fi crezut niciodată că o să o am. Viața e ciudată. Niciodată nu mi-aș fi imaginat că eu pot să merg într-un penitenciar și să spun „Da” acolo.

Noi ne-am cunoscut afară, în libertate. Și începusem să vorbim de căsătorie, de nuntă, cum să organizăm. Deja făcusem listă cum să chemăm invitații și de la ce hotel. Doar că viața a făcut în așa fel încât să nu aibă loc această nuntă frumoasă, așa că a trebuit să mă căsătoresc la penitenciar” a spus Laurette pentru Antena Stars.

Laurette, despre Ciprian Nistor: ”A fost unul dintre oamenii care pe mine m-a ajutat”

Nu au stat, însă, definitiv, împreună, iar în 2018 au divorțat. Cu toate acestea, cei doi au împreună o fetiță, iar Laurette recunoaște că ar mai fi fost și astăzi împreună cu Ciprian Nistor, dacă ar fi fost liber.

”A fost o etapă în viața mea. A fost unul dintre oamenii care pe mine m-a ajutat, atunci când subiectul a apărut la TV. Nu au mai mers lucrurile. Eu mi-aș fi dorit. Dacă el era astazi afară, liber, noi am fi fost și astăzi împreună.”, a spus Laurette pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: