Redactia.ro
Home » Monden » Laurette îi este recunoscătoare lui Măruță. Ce surpriză i-a făcut prezentatorul TV: „O să-l respect mereu”

Laurette îi este recunoscătoare lui Măruță. Ce surpriză i-a făcut prezentatorul TV: „O să-l respect mereu”

GALERIE FOTO (4) Laurette îi este recunoscătoare lui Măruță.

Laurette îi este recunoscătoare lui Măruță. În urmă cu 11 ani, Laurette avea parte de un moment de neuitat. Vedeta și-a cunoscut tatăl la vârsta de 27 de ani, iar cel care a ajutat-o a fost Cătălin Măruță. Mulatra a declarat că îi va fi recunoscătoare mereu prezentatorului TV.

Laurette îi este recunoscătoare lui Măruță. Ce surpriză i-a făcut prezentatorul TV: „O să-l respect mereu”

Laurette îi este recunoscătoare lui Măruță. Celebrul fotomodel a trecut în urmă cu câteva luni printr-o situație dificilă. Laurette a fost implicată într-un scandal, după ce a fost agresată de un bărbat într-o cameră de hotel. Cu toate astea, mulatra a reușit să treacă cu bine peste acest episod, iar acum se bucură de fiica și logodnicul ei. Invitată în podcast-ul Fără filtre, Laurette a vorbit despre momentul în care și-a cunoscut tatăl. Vedeta avea 27 de ani când și-a cunoscut pentru prima dată părintele.

Evenimentul s-a produs în 2010, în emisiunea Happy Hour, prezentată de Cătălin Măruță. Laurette nu și-a cunoscut tatăl pentru că acesta a părăsit România când ea avea doar patru luni. Pentru asta, fotomodelul îi este recunoascătoare lui Măruță, declarând că el a fost una dintre persoanele care au ajutat-o în cele mai dificile momente din viața sa. „Eu mi-am cunoscut tatăl, la Măruță. Eu îl admir pe Măruță foarte mult, pentru că el într-un impas al vieții mele. A fost unul dintre oamenii care m-a ajutat și o să-l respect tot timpul. Și mai ales, el mi-a făcut o surpriză foarte mare. O surpriză la care nimeni nu s-a gândit. Adică să facă în așa fel încât să-l cunosc pe tatăl meu. La vârsta de 27 de ani l-am cunoscut pe tatăl meu, pentru că eu nu îl mai văzusem nici măcar în poze. Eu când aveam trei luni, părinții mei s-au despărțit, iar tatăl meu nu s-a mai întors niciodată. Și-a refăcut viața, și-a făcut o familie„, a spus Laurette, vizibil emotionata.

Culoarea pielii i-a îngreunat copilăria lui Laurette

Laurette Atindehou a povestit despre momentele grele pe care le-a trăit din cauza rasismului cu care s-a confruntat în timpul copilăriei. Vedeta a mărturisit că a fost nevoită să se apere singură de răutățile celor din jurul său. „Eu am fost un copil mai deosebit din cauza faptului că eu sunt mulatră. Gândește-te că toată lumea în momentul în care mergeam pe stradă spuneau: „Mamă, ce s-a înnorat afară”. Nu mă lăsau copiii de vârste mai mari să intru în clasă pentru că spunea că sunt neagră și trebuie să fiu spălată cu zăpadă. A fost crunt, dar nu m-am lăsat bătută. Nu aveam încotro, trebuia să lupt”, a mai spus Laurette.

În prezent, fosta asistentă TV are o fetită de 10 ani cu fostul sot. Laurette s-a căsătorit în Penitenciarul Jilava cu afaceristul Ciprian Nistor. La câteva luni după ce s-a măritat, vedeta a decis să divorțeze. Mulatra are o fiică Serena, iar în prezent are o relație de iubire cu fotbalistul Magaye Gueye. Chiar dacă au întâmpinat evenimente neplăcute, cei doi au demonstrat că iubirea lor este mult mai puternică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: