Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pîrva a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. Cum a reacționat fiica Andreei Marin când a văzut schimbarea mamei sale vitrege

Lavinia Pîrva a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. Cum a reacționat fiica Andreei Marin când a văzut schimbarea mamei sale vitrege

Câte operații estetice are Lavinia Pîrva?!

Lavinia Pîrva, cunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei din România, a stârnit din nou interesul publicului după ce a făcut o nouă vizită la medicul estetician pentru a urma o procedură de înfrumusețare. Soția cunoscutului cântăreț Ștefan Bănică a fost subiect de critici și controverse online, iar reacția fiicei ei vitrege, Violeta, a fost una semnificativă.

Lavinia Pîrva, recunoscută pentru frumusețea ei naturală și formele atrăgătoare, a împărtășit cu fanii săi pe platformele sociale despre decizia de a face o procedură Morpheus la @dermabeautyclinique. Această procedură, menită să îmbunătățească aspectul tenului și să-i ofere o lumină sănătoasă, a fost primită cu entuziasm de către vedetă.

Internauții au reacționat imediat în mediul online

Cu toate acestea, internauții nu au ezitat să își exprime părerea și să adreseze critici aspre, calificând procedurile estetice ale Laviniei ca fiind inutile sau excesive. Mesaje precum „Păcat, unele comentarii sunt șterse, ar trebui să-ți asumi și criticile, doar sunteți persoane publice 😉” sau „Oricum tot urâtă ești!” au fost printre reacțiile negative la adresa artistei.

În ciuda criticilor, Lavinia Pîrva a răspuns cu maturitate, continuând să împărtășească deschis experiențele sale estetice. Într-un mesaj către fanii săi, a subliniat că a ales aceste proceduri pentru a urma anumite tratamente menite să îmbunătățească aspectul, fără a apela la intervenții chirurgicale majore.

Cum a reacționat fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

O reacție notabilă la controversă a venit din partea Violetei, fiica vitregă a Laviniei, în vârstă de 16 ani. Adolescenta a dat like la postarea mamei sale vitrege, semn că este încântată de schimbările făcute. Cu acest gest, Violeta a transmis un mesaj de susținere și acceptare față de alegerile estetice ale Laviniei Pîrva.

Lavinia Pîrva, cu frumusețea și aparițiile sale publice, continuă să fie subiect de interes și dezbatere în mediul online, iar reacția fiicei sale vitrege sugerează că familia sprijină alegerile mamei lor în ciuda criticilor din partea publicului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: