Redactia.ro

„Lazio nu prea pierde două meciuri la rând”, avertizează Dan Petrescu!

„Lazio nu prea pierde două meciuri la rând”, le-a transmis Dan Petrescu elevilor săi, înaintea meciului cu italienii. CFR Cluj debutează astăzi, la ora 19.55, în grupele Europa League împotriva celor de la Lazio.

Dan Petrescu şi-a făcut temele. Ca de fiecare dată şi-a studiat bine adversarul din această seară şi ştie cum poate câştiga. Antrenorul a urmărit din tribune şi antrenamentul oficial al italienilor.

„Avem şanse doar dacă ne batem cum am făcut-o la meciurile cu Celtic, cu Slavia, cu Maccabi, cu Astana. În toate meciurile echipa s-a bătut foarte bine şi trebuie să o facă la fel. Dacă nu ne autodepăşim, în meciurile din Europa League nu avem nicio şansă”, a spus Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

Campioana României a mai jucat cu echipe din Italia. În 2008 au reuşit o victorie memorabilă după ce au învins pe AS Roma cu 2-1, la debutul în UEFA Champions League. A fost singura victorie a clujenilor în faţa unei echipe din Italia.

„Lazio nu prea pierde două meciuri la rând. În rest nu trebuie să ne temem. Orice echipă are şi slăbiciuni”, a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.

Citește și: Un fotbalist cunoscut a fost asasinat! Doi bărbaţi l-au împuşcat

Echipe Probabile

CFR Cluj: Arlauskis – Susici, Cestor, A. Burcă, Camora – Djokovic, Bordeianu, L. Aurelio – C. Deac, Omrani, Păun
Rezerve: J. Fernandez – Sylla, Culio, Boli, Golofca, Butean, L. Traore
Antrenor: Dan Petrescu

Lazio: Strakosha – Vavro, Acerbi, Bastos – Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Berisha, Jony – A. Correa, Caicedo
Rezerve: Proto – Luis Felipe, Patric, Parolo, Lulici, Cataldi, Adekanye
Antrenor: Simeone Inzaghi

CFR Cluj face parte din Grupa E, alături de Lazio, Celtic şi Rennes.