Redactia.ro
Home » Monden » Legătura dintre Laurette și Ion Țiriac. Mulatra a spus ce relație are cu miliardarul român

Legătura dintre Laurette și Ion Țiriac. Mulatra a spus ce relație are cu miliardarul român

Se zvonește de ceva vreme că între Laurette și Ion Țiriac ar fi existat o idilă, dar niciodată cei doi nu au confirmat. Mulatra a spus, de curând, ce se petrece, de fapt, între ea și faimosul miliardar român.

Legătura dintre Laurette și Ion Țiriac. Mulatra a spus ce relație are cu miliardarul român

După ce în urmă cu câțiva ani, Laurette a fost surprinsă alături de Ion Țiriac pe o plajă din Constanța, iar mai apoi ea s-a fotografiat dintr-unul dintre avioanele lui private, s-a speculat că cei doi ar avea o idilă. Iată că mulatra a făcut lumină în acest caz și a spus că are doar o relație de prieteni cu miliardarul. Mai exact, acesta o ajută de fiecare dată când ea are nevoie și chiar i-a împrumutat, la un moment dat, pentru un videoclip, o parte dintre mașinile sale.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!  Este un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a dezvăluiti Laurette, potrivit ciao.ro.

Ion Tiriac, la plaja cu Laurette! - ADPM

În cadrul emisiunii ”La Măruță”, Laurette a mai spus despre Ion Țiriac că se bucură de faptul că-l cunoaște și că îi poartă un anumit respect. Este un om pe care eu îl respect foarte mult. Nu avem nicio treabă. Suntem în relaţii frumoase, am rămas în relaţii frumoase. Mă bucur că am avut onoarea să îl cunosc”, declara Laurette în urmă cu ceva timp.

Cu cine se iubește acum Laurette

Bruneta are în prezent o relație cu fotbalistul Magaye Gueye, alături de care se simte foarte fericită și chiar ar vrea să-i facă și lui un copil. Reamintim că mulatra are o fetiță din căsnicia cu Ciprian Nistor care este închis, din 2017, la Penitenciarul Gherla, pentru evaziune fiscală.

Laurette, declarație neașteptată despre tatăl fetiței sale, după ce copila a fost bătută grav de un coleg

„Am o relație frumoasă, mă simt iubită. Însă nu cred în siguranța nimănui decât în forțele mele proprii. Iubirea este complicată, este nevoie de timp și răbdare să iubești să oferi siguranța și încredere. Iubirea e frumoasă dar dureroasă uneori. Am invățat să mă iubesc pe mine apoi să ofer eu iubire celor din jurul meu. Nu am așteptări, ca să nu fiu dezamăgită.

Iubesc atâta timp cât există iubire de ambele părți și simt. Apoi, dacă nu funcționează, fiecare e liber să meargă pe drumul său. Mi-aș dori o iubire cu multă pasiune, să arăt tuturor cât de mult iubesc, asta pentru că sunt o femeie romantică și plină de pasiune care are multă dragoste de oferit, însă pentru asta trebuie să găsești omul potrivit”, declara bruneta în luna februarie, despre relația cu actualul iubit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: