Redactia.ro
Home » Știri » Legătura neștiută dintre Dana Budeanu și Diana Șoșoacă. Declarația făcută de Mircea Badea

Legătura neștiută dintre Dana Budeanu și Diana Șoșoacă. Declarația făcută de Mircea Badea

Legătura neștiută dintre Dana Budeanu și Diana Șoșoacă

Legătura neștiută dintre Dana Budeanu și Diana Șoșoacă. Mircea Badea a declarat luni seara, la Antena 3, în fața lui George Simion că o simpatizează pe fosta senatoare AUR. Ulterior, cei doi au abordat câteva aspecte politice, ajungând la concluzia că o amândoi o susțin pe Dana Budeanu.

Legătura neștiută dintre Dana Budeanu și Diana Șoșoacă. Declarația făcută de Mircea Badea

Legătura neștiută dintre Dana Budeanu și Diana Șoșoacă. Fosta senatoare AUR Diana Șoșoacă se află într-un scandal cu membri partidului, după ce a fost dată afară în urmă cu câteva zile. Prezentatorul Mircea Badea a declarat în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, că o simpatizează pe Diana Șoșoacă. Jurnalistul a precizat acest lucru chiar în fața lui George Simion, rivalul lui Șoșoacă. Mai mult, prezentatorul Tv a menționat că Dana Budeanu este o altă persoană publică pe care o susține și o admiră datorită faptului că este o persoană directă. “Eu țin cu doamna Șoșoacă, indiferent ce, adică n-am cum să… O simpatizez. Țin cu doamna Șoșoacă și cu doamna Budeanu”, a afirmat prezentatorul emisiunii “În Gura Presei”.

Totodată, acesta a spus că nu știe dacă există legături între cele două, dar similitudini sunt în unele situații. „Deci, eu sunt un susținător, îl susțin și pe domnul Simion, nu e nicio problemă, dar totuși mai mult o susțin pe doamna Șoșoacă. M-ai întrebat așa ca observator al scenei publice și atunci n-ai cum… Sunt statornic, dacă am început cu doamna Șoșoacă să o prefer, cumva rămân încremenit în proiect cel puțin o ‘peroadă’”, a explicat Mircea Badea.

De cealaltă parte, George Simion a intervenit și a spus că și el o simpatizează pe Dana Budeanu, pentru sinceritatea și modul direct în care spune lucrurile. „Dar o perioadă e o lună, două luni, trei luni. Important e că o simpatizăm în momentul acesta amândoi pe doamna Budeanu, care ne rupe pe genunchi, desigur, dar este foarte sinceră și spațiul românesc are nevoie de personaje sincere”, a afirmat acesta.

Diana Șoșoacă, scandal cu partidul AUR

În urmă cu câteva zile, senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR, după ce membrii partidului au declarat că aceasta are un comportament neadecvat. Ulterior, avocata l-a acuzat pe George Simion de faptul că a demis toți președinții de filiale și că nu este președintele AUR în acte.„Partidul AUR a exclus-o din rândurile sale pe doamna Diana Şoşoacă, după cum ştiţi. Prin urmare, o revocăm din toate funcţiile pe care le deţine ca membru al grupului AUR, aşa încât propunem ca doamna Şoşoacă să nu mai facă parte din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, respectiv, Comisia juridică din cadrul Senatului”, a declarat Claudiu Târziu.

Acesta a declarat că locul de președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor va fi luat de Rodica Boancă, iar cel de membru al Comisiei juridice de Dorin Cristian Matei. Diana Șoșoacă a declarat că a aflat din presă că nu mai este susținî de grupul parlamentar AUR, menționând că nu a fost anunțată cu privire la această decizie. Diana Șoșoacă este avocată și senator independent, fiind noua președintă a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: