Redactia.ro
Home » Știri » Liderii PSD au ieșit din autoizolare. Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu nu au Covid-19

Liderii PSD au ieșit din autoizolare. Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu nu au Covid-19

moțiunea de cenzură

După ce miercuri s-au testat pentru coronavirus, liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au primit rezultat negativ și au ieșit din izolare. Asta în contextul în care, sâmbătă, înainte de alegerile locale au mers la Sălaj pentru încheierea campaniei electorale și s-au întâlnit cu reprezentanți social-democrați care au fost depistați pozitiv.

Au primit test negativ și au ieșit din izolare

Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au aflat că nu au coronavirus, după ce au fost testați. Astfel, ei au ieșit și din izolare, în contextul în care, sâmbătă, cu o zi înainte de alegerile locale, au mers la Sălaj pentru a finaliza campania electorală și s-au întâlnit cu reprezentanți social-democrați care s-au infectat cu Covid-19, potrivit HotNews.ro

O zi în autoizolare

Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au decis să se autoizoleze, ieri (n.r-miercuri)  și să se testeze, după ce au aflat că lideri PSD din Sălaj s-au îmbolnăvit de Covid.

Mai mulți lideri PSD s-au infectat cu Covid-19

Sâmbătă, înaintea alegerilor locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a fost confirmat cu Covid-19, iar imediat după alegerile de duminică, mai mulţi lideri ai social-democraţilor din judeţ au fost depistaţi cu noul coronavirus.  Asta în contextul în care întâlnirea a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului. Toți cei prezenţi au respectat măsurile de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19.

Sergiu Panie a fost confirmat şi el cu COVID-19 luni. Vicepreşedintele PSD Zalău, cel care în mandatul trecut a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, a fost internat deja în Spitalul de Infecţioase din municipiul Zalău. În spital a ajuns şi Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Fostul prefect al Sălajului a fost confirmat marţi cu noul coronavirus şi acum se află sub tratament.

“Acum mă aflu la spital. Nu mă simt rău şi sper să fie bine până la final”, a spus Florin Florian pentru Ştirile din Sălaj. Un alt membru marcant al social-democraţilor din judeţ a fost infectat cu coronavirus. Este vorba de Ioan Miclea, actualul director al Citadin Zalău, care a fost confirmat tot în cursul zilei de marţi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: