Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble s-a împăcat cu fostul iubit? Cum a fost surprinsă artista

Lidia Buble s-a împăcat cu fostul iubit? Cum a fost surprinsă artista

GALERIE FOTO (5) Lidia Buble s-a împăcat cu fostul iubit

Lidia Buble s-a împăcat cu fostul iubit? Celebra artistă a anunțat anul trecut despărțirea de actorul cubanez Harlys Becerra. Spre suprinderea fanilor săi, Lidia pare să se fi întors în brațele fostului partener. Cum a fost surprinsă blondina?

Lidia Buble s-a împăcat cu fostul iubit? Cum a fost surprinsă artistaâ

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, intrând în atenția presei după ce a fost într-o relație de aproape șase ani cu prezentatorul tv, Răzvan Simion. După despărțirea de acesta, Lidia a încercat să se axeze pe cariera sa muzicală, iar după ceva timp părea să-și fi găsit liniștea alături de actorul cubanez Harlys Becerra. Spre șocul fanilor ei, anul trecut, blondina anunța că a pus capăt relației cu acesta.

Ei bine, se pare că noul an vine cu lucrurile mai bune, iar Lidia pare că s-a împăcat cu fostul partener. Odată cu despărțirea, Lidia și Harlys au renunțat în a se mai urmări pe rețelele de socializare, dar acum cei doi se urmăresc din nou pe Instagram. În prezent, artista se află în vacanță, dar nu a vrut să precizeze cu cine. Cu toate astea, fanii au observat că cineva îi face poze sexy, iar un lucru surprinzător este faptul că actorul cubanez a publicat pe pagina sa de Instagram, fotografii dintr-o locațoie la fel de exotică. Momentan nu se știe dacă Lidia Buble s-a împăcat cu fostul iubit, pe care l-a adus și în România.

În urmă cu câteva săptămâni, Lidia Buble confirma despărțirea de Harlys, dar că în continuare e în relații bune cu el. Vedeta a declarat că motivul separării ar fi fost distanța. ”În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV.

Cum se înțelege Lidia Buble cu Răzvan Simion

După aproape șase ani de relație, Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio. Cel care a anunțat despărțirea a fost chiar vedeta de la Antena 1. La mai bine de doi ani de la despărțire, multă lume s-a întrebat ce relație au cei doi în prezent, având în vedere că Răzvan a rămas în continuare, managerul artistei. Invitată într-o emisiune TV, Lidia Buble a vorbit deschis despre relația cu Răzvan, mărturisind că se înțeleg foarte bine.

Mai mult, blondina îi este recunoascătoare matinalului pentru că a susținut-o în toți acești ani. „Este un om frumos de la care am învățat foarte multe. (…) Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, pentru că suntem oameni, chiar dacă nu funcționează relația noastră, asta nu înseamnă că trebuie să ne «dăm în cap» sau să nu ne mai salutăm.Răzvan (Simion – n.r.) în continuare este managerul meu (…) Sunt un om care își asumă fiecare decizie și fiecare lucru pe care îl face (…) Cred că am rămas același om, doar că m-am mai maturizat (…) Nu am niciun regret. Nu regret absolut nimic, nici greșelile pe care le-am făcut, pentru că ele m-au întărit și m-au făcut să fiu Lidia puternică de astăzi. Sunt mulțumită„, declara Lidia in urma cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: