Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble și fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, împreună? Cum au fost surprinși

Lidia Buble și fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, împreună? Cum au fost surprinși

GALERIE FOTO (4) Lidia Buble

Lidia Buble și Cobra Tate, fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, sunt împreună? Ei ar putea fi cel mai nou cuplu din showbiz, după ce au fost surprinși, în weekend, în timp ce luau masa în oraș. Cei doi păreau că se simt bine unul în compania celuilalt.

Lidia Buble și fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, împreună? Cum au fost surprinși

Lidia Buble a fost surprinsă, în acest weekend, în prezența unui nou bărbat, care ar putea fi iubitul ei. Mai exact, a luat masa, în oraș, alături de fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu și se simțea bine alături de acesta. Cei doi și-au zâmbit ore în șir și au făcut glume. Iar la plecare, pentru a nu da de bănuit cuiva că ar fi vreo legătură între ei, au plecat separat, informează Spynews.

La întâlnire, Lidia Buble a avut o ținută aparte. A purtat o rochie neagră cu bretele, care-i acoperea genunchii, o pereche de cizme negre, un palton negru lung, o pălărie neagră, iar la toate acestea a asortat și o pată de culoare, adică o poșetă verde.

Teribilism și inconștiență! Andrew Tate, fostul "cumnat" al Biancăi Drăgușanu, filmat în timp ce conducea cu 273 km/h!

Foto: Cobra Tate

Până acum, cei doi nu au avut nicio reacție asupra imaginilor care au apărut în presă. S-a mai zvonit în trecut, imediat după despărțirea de Răzvan Simion, că Lidia Buble mai are o relație cu Cornel Ilie, de la Vunk. Dar nu a fost așa. În exclusivitate pentru Redacția.ro, artistul a negat informația.

”Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine. Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net”, a spus Cornel Ilie pentru Redacția.ro.

De ce s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după cinci ani de relație, anul trecut în vară. Cei doi se iubeau foarte mult și părea că vor ajunge în fața altarului. Răzvan Simion a dat vestea ruperii relației și a precizat că a început să-i fie „insuficient” cântăreței.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifică despărțirea de Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: