Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, vacanță de lux în Zanzibar. Cine este bărbatul misterios care a însoțit-o

Lidia Buble, vacanță de lux în Zanzibar. Cine este bărbatul misterios care a însoțit-o

Despărțitea de Răzvan Simion pare să îi facă bine Lidiei Buble. Cântăreața a plecat într-o vacanță luxoasă în Zanzibar, alături de un prosper om de afaceri.

Cu ce bărbat a plecat Lidia Buble în Zanzibar

Lidia Buble pare tot mai fericită după despărțirea de Răzvan Simion. Cântăreața se bucură de vacanțe luxoase și timpul petrecut alături de cei dragi. Artista s-a relaxat într-o vacanță scumpă în Tanzania, în Zanzibar și…nu a mers singură, ci alături de un prosper om de afaceri.

Ești fan Lidia Buble? Vedeta este in Zanzibar cu un bărbat celebru. Cum s-a dat de gol - Ştiri de Cluj

Cântăreața a postat fotografii incendiare de pe plajă, în care și-a expus formele apetisante. Rămâne o întrebare. Cine i-a făcut pozele? Potrivit Spynews, este vorba despre Ensar Duman, un celebru om de afaceri, în lumea mondenă. Aceeași sursă transmite că, acolo, pe plaja din Zanzibar, Ensar Duman ar avea un bun prieten care deține o proprietate luxoasă, unde cei doi ar fi avut parte de o ședere confortabilă.

Ensar Duman: „Pacienţii din România sunt transportaţi cu ambulanţe speciale  în spitalele din Turcia chiar şi acum, când graniţele sunt închise” - CSID:  Ce se întâmplă Doctore?

De altfel, calul lângă care Lidia Buble s-a pozat ar fi tot al prietenului lui Ensar Duman. Indică oare aceste lucruri faptul că Lidia Buble are o nouă relație?

Lidia Buble, vacanță exotică în Zanzibar, alături de un bărbat celebru. Cine a însoțit-o, la 7 luni după despărțirea de Răzvan Simion | Galerie foto, Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente |

Zvonuri despre relațiile Lidie Buble

Între timp, după despărțirea de Răzvan Simion, s-a zvonit că artista ar avea o relație cu membrul trupei Vunk, Cornel Ilie, dar cei doi au negat. ”Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a declarat Lidia Buble în emisiunea Vorbește Lumea.

”Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!, a completat, atunci, și Cornel Ilie.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Redacția.ro, Cornel Ilie a spus că: ”Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine”, a explicat membrul trupei Vunk.

Întrebat dacă îl afectează aceste afirmații despre el și Lidia Buble, Cornel Ilie a răspuns că nu se lasă influențat de zvonuri.

”Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net”,  a mai spus Vunk, pentru Redacția.ro.

Cornel Ilie are o nouă relație amoroasă

Cornel Ilie a mai dezvăluit pentru Redacția.ro că în viața lui se află, momentan, cineva.

 ”Nu cred că își face nimeni planuri profesionale, deocamdată. Nu prea ai cum, având în vedere că nu știm cum evoluează pandemia de pe-o zi pe alta. Improvizăm, pas cu pas, zi de zi”, a explicat Cornel Ilie.Întrebat și despre o postare a sa de pe Instagram în care a scris:”Nu renunța niciodată la cineva la care nu trece o zi fără să te gândești”, Cornel Ilie a mărturisit că există cineva la care se gândește zilnic.

 ”Da”, a dezvăluit Cornel Ilie, membrul trupei Vunk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: