Redactia.ro
Home » Știri » LIDL, noul program al magazinelor în perioada stării de urgență. Când poți face cumpărături

LIDL, noul program al magazinelor în perioada stării de urgență. Când poți face cumpărături

LIDL, noul program al magazinelor

Noul program Lidl în perioada în care România este în starea de urgență. Află care sunt orele la care poți merge la cumpărături. Anunțul Lidl.

La fel ca alte supermarketuri din România, Lidl a decis să schimbe programul pentru clienții săi, încă de la începutul acestei săptămâni. Decizia a fost luată pentru a-și proteja angajații și pentru a avea timp să dezinfecteze magazinele.

Care este programul LIDL în majoritatea magazinelor

Reprezentanții magazinelor au anunțat că programul este următorul:

Luni – Sâmbătă: 07:30 -21:00

Duminica: 09:00 -18:00

Asta nu se aplică și în orașele în care autoritățile locale, au emis reglementări speciale, privind programul de funcționare al supermarketurilor. De asemenea, Lidl, ca și alte magazine, alocă intervalul orar 11-13 pentru categoriile vulnerabile, conform legii aplicate în perioada stării de urgență. Astfel, este recomandat ca în acest interval, să meargă la magazin doar persoanele de peste 65 de ani.

VERIFICĂ AICI NOUL PROGRAM LIDL

“În această perioadă, responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi și, pentru că ne dorim să fim #ImpreunaInSiguranta, magazinele noastre vor avea de-acum un program special.

Am luat această decizie în acord cu măsurile impuse de autorități și din grijă pentru angajații noștri din magazine, cei care acum se află la datorie pentru ca noi toți să avem produsele necesare în aceste zile dificile.”, anunță Lidl.

Cum este recomandat să mergi la cumpărături

Pe parcursul stării de urgență cauzată de pandemia COVID-19 autoritățile din România au făcut mai multe recomandări, dar au emis și obligații prin intermediul Ordonanțelor de urgență. Astfel, un lucru banal, precum mersul la magazin, se face acum în condiții diferite.

În primul rând, se recomandă ca un singur membru al familiei să meargă la cumpărături. Acesta trebuie să își ia toate măsurile de precauție posibile (mănuși și mască sanitară), să fie sigur că nu este infectat cu COVID-19 și să aibă lista pregătită pentru a nu zăbovi prea mult în magazin.

Nu se pleacă de acasă fără declarația pe proprie răspundere care poate fi completată și online. Descarcă de aici Formularul STS.

Odată ajuns la supermarket, este indicat să nu atingă prea multe suprafețe și nici să nu pună mâna pe produse, apoi să le pună înapoi pe raft. Când va ajunge acasă, se va dezinfecta și se va spăla cu apă și săpun. E recomandat să dezinfecteze și produsele.

Este indicat ca cei cu vârste sub 65 de ani să nu meargă la cumpărături între orele 11 și 13, interval destinat persoanelor din categoriile vulnerabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: