Redactia.ro
Home » Știri » Lidl România anunță schimbări la propriile produse. Ce măsură a fost luată în favoarea clienților

Lidl România anunță schimbări la propriile produse. Ce măsură a fost luată în favoarea clienților

Lidl România anunță schimbări la propriile produse. Reprezentanții retailer-ului german vor să facă unele modificări în ceea ce privește conținutul alimentelor, în favoarea sănătății clienților care le calcă pragul.

Lidl România anunță schimbări la propriile produse. Ce măsură a fost luată în favoarea clienților

Lidl România anunță schimbări la propriile produse. Reprezentanții supermarketului vin cu o veste bună pentru clienții care le calcă pragul. Au demarat o campanie, în favoarea sănătății lor, informează playtech.ro

Concret, Lidl România și-a propus ca până în anul 2025 să reducă cu până la 20% conținutul de sare și zahăr din produsele proprii. Proiectul este început încă de acum doi ani, din 2019, și își păstrează, așadar, obiectivul și pentru următorii cinci ani.

„Una dintre rezoluțiile noastre este ca, până în anul 2025, să reducem cu până la 20% conținutul de sare și zahăr adăugat din produsele marcă proprie, proces pe care l-am demarat deja în 2019”, potrivit reprezentanților Lidl România. De altfel, aceștia nu au precizat și produsele la care vor reduce din sare și zahăr.

Lidl a iscat probleme în Bran

Ridicarea unui magazin Lidl în comuna Bran, din Brașov, a iscat probleme. Producătorii locali sunt deranjați de demararea construcției supermarketului în zonă, deoarece nu ar mai avea la fel de mulți clienți și, totodată, riscă să-și piardă locurile de muncă. Directorul executiv al Asociației „Bran-Moeciu-Fundata”, Laurențiu Drăgan, a evidențiat probemele care ar putea apărea odată cu deschiderea Lidl-ului în comuna Bran.

„Nu am nicio problemă cu ideea de a ridica acest supermarket Lidl în Bran, însă locația aleasă nu este una de natură să aducă plusvaloare comunității noastre. Prin venirea în acea locație a supermarketului Lidl, va fi afectat tot sectorul comercial din centrul Branului, mai exact micile prăvălii din centru vor rămâne fără clienți.Terasele, barurile din centru vor avea de suferit, pentru că turiștii vor alege să cumpere mult mai ieftin, iar micile afaceri locale din centru vor fi puternic afectate. Un lucru deloc de neglijat ar fi comparația cifrei de afaceri realizate de un magazin Lidl și cifra de afaceri a micilor negustori din centrul Branului, raportat la numărul de angajați. (…) Vor aduce angajați din alte părți, ceea ce înseamnă că – sub aspectul locurilor de muncă – nu există plus-valoare pentru comunitatea noastră, apar doar deservicii. Sub aspect economic, așa cum spuneam, vor fi afectate foarte multe familii. Nu în ultimul rând, trebuie adusă în discuție mobilitatea urbană. Vor fi afectați nu numai locuitorii din Bran, ci și vecinii noștri din Fundata sau Moeciu, plus turiștii care se deplasează către acele zone. Riveranii vor avea mari probleme în ceea ce privește zgomotul, aglomerația etc”, a spus Laurențiu Drăgan, pentru Gândul.

De curând, Lidl a anunțat că în România vor mai fi deschise încă 20 de magazine de tip Lidl. În prezent, în țară sunt  289 de magazine Lidl cu peste 9.000 de angajați și cinci centre logistice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: