Redactia.ro
Home » Monden » Ligia Cosoi, despre momentul în care a aflat că are cancer. Mama Laurei Cosoi a trecut prin momente dramatice

Ligia Cosoi, despre momentul în care a aflat că are cancer. Mama Laurei Cosoi a trecut prin momente dramatice

GALERIE FOTO (6) Ligia Cosoi, despre momentul în care a aflat că are cancer.

Ligia Cosoi, despre momentul în care a aflat că are cancer. Mama Laurei Cosoi a trecut prin momente cumplite după ce a fost diagnosticată cu cancer. Ligia a vorbit în cadrul unui proiect organizat de Asociația ”Bucuria de a fi”, la care au luat parte mai multe persoane care au reușit să învingă boala nemiloasă.

Ligia Cosoi, despre momentul în care a aflat că are cancer. Mama Laurei Cosoi a trecut prin momente dramatice

Ligia Cosoi, despre momentul în care a aflat că are cancer. Mama actriței Laura Cosoi a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu câțiva ani. Ligia Cosoi a aflat în 2008 că are cancer, moment în care a simțit că lumea s-a sfârșit pentru ea. Șocul a fost extrem de mare atât pentru ea, cât și pentru rudele sale. Ligia a descoperit că are cancer după ce a ajuns întâmplător la spital.

În cadrul proiectului organizat de Asociația ”Bucuria de a fi”, la care au participat mai multe persoane care s-au luptat cu această boală, mama Laurei a povestit experiența dură prin care a trecut. ”Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital și aparent eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam. Mă simțeam vinovată că nu am făcut controale la timp și acum copiii își ascundeau lacrimile, de îndepărtau din când în când de mine și nu înțelegeam de că mă luau și mă plimbau să-mi mai iau gândul”, a povestit Ligia Cosoi.

Ligia Cosoi a reușit să învingă cancerul

Ligia Cosoi nu s-a dat bătută și a luptat cât de tare a putut pentru a trăi. Și a reușit! Cu credință în divinitate, dar și cu ajutorul tratamentelor impuse de medici și cele naturiste, Ligia Cosoi a reușit să fie învingătoare în fața acestei boli nemiloase. ”Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo sus, cu noi și foarte mult nu poți influența dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții.(…) Am urmat un tratament naturist, dar din iubire față de cei dragi, nu mi-am permis să fac un experiment, să spun că nu fac chimioterapie sau radioterapie, că am citit eu ceva pe net. Sigur că sunt ceva urmări și te tulbură, dar asta trebuie făcut. Ăsta e prețul sănătății până la urmă”, a mai spus mama Laurei Cosoi.

Laura Cosoi a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în urmă cu câteva luni după ce tatăl său, Marius Cosoi a fost răpus de coronavirus. Acesta a fost profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași și antrenor de handbal și baschet. Marius Cosoi a fost diagnosticat pozitiv cu COVID19, iar organismul său a cedat. Laura a rememorat ultimele clipe din viața părintelui său. :”Am apucat să vorbesc cu el sâmbătă seara. Nu m-am gânsit ce se va întâmpla… S-a uitat la mine și mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis că o să vedem ce va fi. Atunci am simțit că…”. Cu ajutorul familiei, dar în special al copiilor săi, Laura Cosoi a reușit să treacă peste această durere și să meargă mai departe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: