Redactia.ro
Home » Monden » Like Creața, externată din spital, după ce a născut. Cum se simt tânăra mămică și bebelușul

Like Creața, externată din spital, după ce a născut. Cum se simt tânăra mămică și bebelușul

Like Creata

Like Creața a devenit mamă! În urmă cu câteva zile a dat naștere primului ei copil și este în culmea fericirii. Luni a fost externată din spital și a petrecut prima noapte alături de fetița sa.

Like Creața, externată din spital, după ce a născut. Cum se simt tânăra mămică și bebelușul

Like Creața se bucură de rolul de mămică. Faimoasa vloggeriță a născut în acest weekend, iar luni a fost externată. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar în ziua de 8 Martie a avut parte de prima ei noapte, alături de copilul său. Like Creața radiază de fericire și este extrem de emoționată.

”N-as fi crezut ca aceasta mititica sa ma faca atat de fericita… e un cuvant mult prea mic pentru ceea ce simt… stiti ca nu-mi exprim sentimentele si trairile pe retelele de socializare, dar efectiv nu ma pot abtine sa nu va spun… ma uit la ea si plang de fericire 🙈 ma aflu intr-o bula in care sunt anesteziata cu iubire si fericire pura🤱🏻 vaiii, ce siropoasa sunt :))) dar emotiile sunt prea mari💖 Multumesc pentru tot!🙏🏻 Te iubesc💗”, a scris Like Creața pe Instagram.

După Gina Pistol, o nouă gravidă în familia Chefi la cuțite! S-a pozat cu burtica direct lângă brad / FOTO | Galerie Foto | Imagine 2 | Spynews.RO

Ce s-a întâmplat cu proiectul Like One

Like One a fost un proiect din care a făcut parte Creața alături de Ruxi. Fetele s-au certat, la un moment dat, și proiectul nu a mai continuat deși reușea să adune multe vizualizări, aprecieri, din partea internauților.

”LikeOne va rămâne proiectul de suflet. Nu regret că s-a terminat pentru că așa e cel mai bine, în schimb îmi pare rău pentru urmăritorii noștri, care iubeau mult acest concept. Oricum, ei știu că sunt cea mai tare comunitate de pe online și le mulțumim că ne-au susținut și încurajat în nebunia noastră. Dar acesta nu e sfârșitul, doar schimbăm foaia. LikeCreața, noul meu proiect, mă va reprezenta 100% și sper să fie la fel de iubit. Doamne ajută”, a dezvăluit LikeCreata în momentul când s-a aflat despre destrămarea LikeOne.

Fetele de la LikeOne s-au despărțit, după trei ani de colaborare

În urma neînțelegerilor, fetele au luat-o pe căi separate și fiecare au ales să aibă propriul canal de comunicare cu fanii.

„Pe plan profesional sunt solo. Ne-am despărțit pentru că nu mai rezonam și nu mai funcțioam împreună. Mai bine să fim fericite pe plan separat și mult mai creative și productive. Nu o iau de la capăt, oamenii deja mă cunosc în online. Acum mă numesc Like Creața și nu Like One.”, a povestit Like Creața, la Răi Da Buni, în urmă cu ceva timp.

Înainte de a rămâne însărcinată, Like Creața a participat și la Chefi la Cuțite.

„Am avut emoții groaznice, eu sunt obișnuită cu camerele. Acolo vorbeam repede, nici nu mai știu ce vorbeam. Nu-mi place să se uite cineva la mine când gătesc. Acolo erau toate camere, știam că o să fiu jurizată. Am primit două cuțite.”

Like Creața a fost eliminată de la "Chefi la cuţite"! - YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: