Redactia.ro
Home » Monden » Lili Sandu își dorește al doilea copil: ”E bine să ai un frate sau o soră”

Lili Sandu își dorește al doilea copil: ”E bine să ai un frate sau o soră”

Lili Sandu

Devenită mămică în această vară, Lili Sandu ar mai fi dispusă să dea naștere și celui de al doilea copil. Invitată în emisiunea ”Vorbește Lumea” de la PROTV, actrița a precizat că ar fi bine să mai aibă un frate sau o soră, băiețelul ei de câteva luni. 

Lili Sandu își mai dorește un copil

Lili Sandu este dispusă să dea naștere și celui de al doilea copil. În emisiunea ”Vorbește Lumea” de la PROTV ea și-a exprimat dorința ca Thomas Jay să mai aibă un frate sau o soră.

„A fost o sarcină extraordinar de frumoasă. Mi-aș dori să mai am încă măcar un copil. Silviu zice să ne mai gândim. Mă mai pune cu picioarele pe pământ. Eu mi-aș dori. (…) Am fost și singură la părinți și nu știu, parcă e mai bine să mai aibă un frate sau o soră”, a mărturisit actrița.

Cu cine seamănă fiul lui Lili Sandu

Întrebată de Adela cu cine seamănă fiul ei, Lili Sandu a spus că are mai multe trăsături cu tatăl lui, Silviu.

„Măi, are ochii albaștri spre verzi. Sunt ochii tatălui lui sau tatălui meu. Tatăl meu avea ochii albaștri. Seamănă cu Silviu. Este alb ca laptele. Da, și seamănă cu Silviu. E frumos. La 41 de ani când faci un copil, vrei să vezi ceva din tine acolo că ai așteptat prea mult. Deocamdată nu se arată. Dar când zâmbește așa se vede un pic la guriță [asemănarea cu ea]. Important este să fie sănătos”, a mai spus Lili Sandu.

Mai are doar 6 kg de dat jos după sarcină

„Am luat 24 kg și mai am vreo 6 de dat jos. M-am descurcat bine. Nu pot să fac sport încă. Nici dietă nu țin pentru că alăptez și vreau să fie bebe în siguranță și sănătos. Asta este cel mai important pentru mine. Nu mi-a făcut un țel imediat după născut. Mi s-a spus că pentru că alăptez exclusiv slăbești mai ușor. Poate este și gena”, a mai mărturisit Lili.

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți în luna august, când băiețelul lor, Thomas Jay, a venit pe lume perfect sănătos. Deși și-ar fi dorit să nască natural, vedeta nu a putut face acest lucru și a explicat motivul, pe contul său de socializare. La un moment dat, vedeta a făcut mărturisiri dureroase legate de operația de cezariană, prin care l-a adus pe lume pe Thomas Jay. Lili Sandu povestește că micuțul nu se afla în poziția corectă pentru a putea fi născut natural. Dacă ar fi ales să facă asta, viața ei ar fi fost pusă în pericol.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de aproape cinci ani. Cei doi s-au logodit anul trecut, chiar atunci când actrița a împlinit 40 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: