Redactia.ro
Home » Monden » Lili Sandu se apară după ce a fost criticată pentru alăptatul în public: „Sânii ălora de se perindă pe Instagram…”

Lili Sandu se apară după ce a fost criticată pentru alăptatul în public: „Sânii ălora de se perindă pe Instagram…”

Lili Sandu

Lili Sandu a devenit de curând mama și împărtășește cu fanii experiența prin care trece. Vedeta a fost mereu deschisă și a vorbit fără perdea de perioada sarcinii și se pare că și acum acționează la fel. Un subiect mult discutat pe pagina ei de Instagram a fost alăptatul în public. Reacțiile fanilor nu au fost unele prietenoase la decizia vedetei..

De ce a decis Lili Sandu să alăpteze în public

Lili Sandu a devenit mama unui băiețel adorabil. Ea a fost foarte activă în medul online pe toată durata sarcinii. Odată ce a născut vedeta nu s-a ferit să vorbească despre alăptatul în public. Aceasta consideră că este un gest absolut normal și nu este un subiect tabu. Vedeta a încercat să explice în nenumărate rânduri că îl alăptează pe cel mic la cerere și nu poate merge de fiecare data într-un loc retras.
Vedeta o postat o imagine în care îl alăptează pe cel mic. Ea a mai vorbit și e importanța hidratării. A menționat că încearcă să bea cel puțin opt pahare de apă pe zi.

Ce reacție au avut fanii la postarea vedetei

La postarea în care Lili Sandu alăptează majoritatea opiniilor au fost pro-alăptare. Lucru care poate să dovedească felul în care, încet, se schimbă mentalitățile și în România. Doar 13% dintre nou-născuți sunt hrăniți exclusiv prin alăptare, lucru care poate avea consecințe asupra stării lor de sănătate pe termen lung.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Despre alăptat s-au scris multe și și-au dat mulți cu părerea. Dacă sa fie public sau privat sincer cred ca tine de tine ca mama și nu de prejudecățile altora. Ador sa-mi alăptez puiul și o fac fără pic de pudoare pentru ca la fel îmi este și dragostea pentru el: liberă și nelimitata! 🤍 Am aflat din documentarile mele ca un criteriu important in alăptare este hidratarea tocmai de aceea pe parcursul zilei am grija sa beau minim 6-8 pahare cu apa. Am ales apa minerală oligominerala Aquatique pentru că are un conținut redus de minerale, fapt benefic în hidratarea și purificarea organismului. #Aquatiquepentrucelmic #Happymotherhappybaby

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official) pe

 

„Felicitări pt copil, felicitări și pt decizia de a alapta. Este un proces natural, indispensabil după părerea mea pt prunc. Eu îmi mențin însă părerea că indiferent cât de mult îți iubești copilul, procesul alăptării ar tb să fie privat față de cei din jur…un moment de conexiune de între mama și prunc care este doar al lor și asa ar tb sa rămână. Pudoarea nu strica, nimeni nu este obligat sa privească sânii unei femei alaptand în public. Repet, este o opinie personala. Încă o data, tot binele din lume unei familii atât de frumoase. 🤗”, a spus o fană.

„Acum ca o paranteza, sânii ălora de se perinda pe Instagram care sunt gen’ in costume de baie și le apreciați de parca v ar da de mâncare😁😁( nu zic de tine zic in general) aia nu mai sunt de private mode’ nu? E și un pic de ipocrizie.. Multumesc! 🤗”, i-a răspuns vedeta vehement.

„Puteți sa alăptați unde vreți voi atât timp cât va acoperiți sânul și nu deranjați pe alții, nu sunteți primele și nici ultimele femei care alăptează un copil”, spune o altă urmăritoare deranjată.

Cântăreața a devenit mamă pe 10 august, la o vârstă destul de avansată, 41 de ani. La naștere, băiețelul avea 52 cm, 3.300 gr și a luat primul 10 din viața lui din partea medicilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: