Redactia.ro
Home » Monden » Liliana Mocanu trăiește o mare dramă. Actrița din Las Fierbinți și-a pierdut mama din cauza coronavirusului

Liliana Mocanu trăiește o mare dramă. Actrița din Las Fierbinți și-a pierdut mama din cauza coronavirusului

GALERIE FOTO (2) Liliana Mocanu trăiește o mare dramă.

Liliana Mocanu trăiește o mare dramă. Deși în serialul Las Fierbinți este extrem de haioasă, Liliana Mocanu trăiește în prezent o adevărată dramă. Mama actriței s-a stins din viață din cauza COVID-19, în urmă cu câteva luni. Vedeta a povestit evenimentul tragic, în direct.

Liliana Mocanu trăiește o mare dramă. Actrița din Las Fierbinți și-a pierdut mama din cauza coronavirusului

Liliana Mocanu trăiește o mare dramă. Actrița care o interpretează pe soția lui Firicile din Las Fierbinți trăiește o adevărată dramă. Vedeta și-a pierdut mama după ce a aceasta a pierdut lupta cu noul coronavirus. Cu mare durere în suflet, Liliana Mocanu a reușit să fie puternică, pentru a nu-și dezamăgi fanii. Evenimentul tragic a avut loc în urmă cu câteva luni,dar vedeta este în continuare afectată de pierderea celei care i-a dat viață. Vestea tristă a fost dată chiar de ea. Aceasta și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și le-a spus fanilor săi că trece printr-o perioadă dificilă.

Liliana a trăit un șoc când a realizat că mama sa a murit. Actrița a izbuncnit în lacrimi, povestind cum și-a pierdut mama. POtrivit acesteia, femeia a fost internată o perioadă în secția ATI, în Piatra Neamț, iar în ciuda rugăciunilor, cea care i-a dat naștere a murit. „Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid.E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece . Am cumpărat o pânză.’, a spus Liliana Mocanu, la La Măruță’.

Liliana Mocanu nu știe cum să treacă peste această perioadă cumplită

Mama actriței s-a stins din viață în perioada în care Liliana împlinea 52 de ani. Din păcate, aceasta nu s-a mai bucurat de evenimen. Liliana Mocanu a mărturisit că un ochi îi plânge, iar altul îi râde, pentru că acesta este rolul unui actor.

Vedeta nu a vrut ca mama sa să fie îngropată într-un sac, așa cum cerea protocoluul și a dus la morgă o pânză, asta pentru ca persoanele care mor infectate cu noul coronavirus nu se pot îmbrăca cu haine aduse de familie.”Ultimele ei cuvinte au fost: «Vino să mă iei acasă și iartă-mă, puiu’ mamei»”, a povestit actrița, cu ochii în lacrimi, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Mama Lilianei Mocanu

Actrița a căzut într-o ușoară depresie după ce și-a pierdut părintele, mărturisind în fața lui Măruță că nu se mai regăsește. „Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai știu ce merit și nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost și ziua mamei, pentru că o chema Elena”, a completat actrița.

Liliana și-a ținut mereu viața personală departe de ochii publicului. În urmă cu doi ani, Liliana era fericită în ziua în care a împlinit 50 de ani, fiind mândră că are alături de ea familia și părinții săi. „Fiica mea, Ana, a făcut 12 ani, e născută în aceeaşi lună cu mine şi e curcubeul din viaţa mea. Sunt fericită că mama are 83 de ani şi tata 88 de ani şi sunt bine, sănătoşi. Sunt împlinită sufleteşte şi am timp să le fac pe toate deşi am un program extrem de încărcat„, spunea actrita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: