Redactia.ro
Home » Monden » Liliana Ștefan, despre noile schimbări din viața ei. Fosta parteneră a lui Dan Bittman s-a reorientat în carieră

Liliana Ștefan, despre noile schimbări din viața ei. Fosta parteneră a lui Dan Bittman s-a reorientat în carieră

GALERIE FOTO (4) Liliana Ștefan, despre noile schimbări din viața ei.

Liliana Ștefan, despre noile schimbări din viața ei. Dan Bittman s-a despărțit de mama celor trei băieți ai săi, Liliana Ștefan. Cei doi au avut o relație de mai bine de 25 de ani. Recent, fosta parteneră a artistului a vorbit despre schimbările din viața ei.

Liliana Ștefan, despre noile schimbări din viața ei. Fosta parteneră a lui Dan Bittman s-a reorientat în carieră

Liliana Ștefan, despre noile schimbări din viața ei. După mai bine de 25 de ani de relație, Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit. Deși locuiau împreună, cei doi nu mai aveau o relație de patru ani. Dan și Liliana au decis să meargă pe drumuri diferite la sfârșitul anului trecut. Solistul trupei Holograf a făcut anunțul, mărturisind că s-a mutat singur într-un apartament din Capitală. Recent, Liliana Ștefan a vorbit într-un interviu pentru Protv.ro despre noile schimbări care s-au produs în viața ei odată cu despărțirea de marele artist.

Creatoarea proiectului „Cutiuța Muzicală”, s-a reprofilat și a devenit terapeut. În ultimele luni, fosta iubită a lui Dan Bittman a dat naștere unor noi proiecte. „În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale. Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance”, a spus Liliana Stefan, pentru Protv.ro.

Liliana Stefan

Întrebată cum a reușit să treacă peste perioada în care în mass-media erau furnizate deseori informații despre familia sa, Liliana a mărturisit că nu s-a simțit deloc bine, având în vedere că este o persoană discretă. Terapeuta a trecut cu bine prin pandemia de coronavirus, respectând toate regulile impuse de autorități. Mai mult, Liliana a început facultate de Pshilogie. „Am ales facultatea de Psihologie ca o completare a conceptului ReBalance, pentru că orice dezechilibru din corpul uman are la bază atât cauze fizice, energetice, dar și psiho-emoționale. Am dorit să am competențele necesare pentru a-i putea ajuta pe cei care îmi solicită ajutorul”, a declarat aceasta.

Liliana Ștefan nu vrea să dea timpul înapoi

Mama celor trei copiii ai lui Dan Bittman este asumată, iar în cazul în care s-ar putea da timpul înapoi, aceasta nu ar accepta acest lucru. „A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil. Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare evenimet și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”.

Liliana Stefan

În ceea ce privește relația cu cei trei băieți ai săi, Liliana a declarat că aceștia o sprijină în toate proiectele ei, fiind alături de ea oricând. „Băieții sunt încântați, mai ales că beneficiază des de competențele mele. În special de masajul terapeutic. Pentru că stau la calculator destul de mult, la școală iarăși stau în banca. Apoi Alex, care și lucrează, se întâmplă să aibă nevoie de decontracturare musculară a spatelui, a membrelor”,  a precizat Liliana Stefan.

Dan Bittman si Liliana Stefan

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Dan Bittman declara că a încercat ca relație dintre cei doi să funcționeze, dar lucrurile nu au mai putut fi remediate luând decizia de a se despărți. „Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, declara artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: