Redactia.ro
Home » Sport » Lionel Messi, cel mai sincer interviu! Mesaj pentru şefii Barcelonei

Lionel Messi, cel mai sincer interviu! Mesaj pentru şefii Barcelonei

Lionel Messi, cel mai sincer interviu

Lionel Messi a acordat un interviu celor de la Mundo Deportivo. Vedeta spaniolilor a vorbit despre conflicul cu Abidal, despre clauza sa specială dar şi despre demiterea fostului antrenor.

Lionel Messi a explicat din nou ce s-a întâmplat între el şi directorul sportiv, Eric Abidal. În urmă cu puţin timp, argentinianul i-a transmis un mesaj, după ce francezul vorbise despre problemele din vestiar dintre jucători şi fostul antrenor. Acesta susţinea că tehnicianul nu îşi poate stăpâni jucătorii.

„Nu ştiu ce i-a trecut prin cap ca să spună asta, însă am răspuns pentru că m-am simțit atacat. Am simțit că ataca jucătorii. Deja se spun o grămadă de lucruri despre vestiarul nostru, cum că noi conducem totul, că aducem și dăm afară antrenori, în special despre mine.M-a deranjat că a spus asta o persoană din club, un director sportiv. Să pună jucătorii în mijlocul unei demiteri precum cea a lui Valverde mi s-a părut o nebunie”, a declarat vedeta Barcelonei, pentru Mundo Deportivo.

„Demiterea lui Valverde a fost o ruşine!”

Leo Messi consideră că Valverde nu trebuia să fie demis.

„M-a durut ce-a păţit, a plecat un mare tehnician şi o persoană extraordinară. Au fost meciuri în care noi am avut o vină mai mare decât el. Dar mereu e mai uşor să dai afară antrenorul decât să schimbi toţi jucătorii. Este o ruşine ceea ce s-a întâmplat!”, a spus fotbalistul.

Chiar dacă are o clauză specială care îi permite să plece liber la vară, căpitanul Barcelonei anunţă că nu are de gând să părăsească echipa.

„Nu mă pot gândi la posibilitatea de a părăsi Barca. În cazul în care clubul doreşte asta, nu este nicio problemă. În multe momente am avut posibilitatea de a părăsi clubul, au fost multe cluburi interesate care erau gata să achite şi clauza de reziliere. Repet, dacă clubul şi-ar dori să plec, nu ar fi nicio problemă. Dacă nu, eu nu vreau să plec. Vreau să mai câştig trofee aici”, a mai spus fotbalistul.

Messi a jucat toată cariera de senior la Barcelona. A adunat 714 meciuri în tricoul spaniolilor, pentru care a marcat 622 goluri.

Citeşte şi: CFR-Sevilla se joacă cu casa închisă! Petrescu:”Sperăm într-o minune”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: