Redactia.ro
Home » Sport » CFR-Sevilla se joacă cu casa închisă! Petrescu:”Sperăm într-o minune”

CFR-Sevilla se joacă cu casa închisă! Petrescu:”Sperăm într-o minune”

CFR-Sevilla se joacă cu casa închisă

CFR-Sevilla se joacă cu casa închisă! 15.200 de bilete s-au vândut pentru meciul din această seară din 16-imile Europa League. Oaspeţii au primit aproximativ 300 de tichete.

Dan Petrescu o consideră favorită la calificare pe Sevilla.

„S-a întâmplat o dată minunea, când am învins Sevilla cu Urziceni. Sperăm să repetăm performanţa. Şi atunci a fost în opinia mea o minune. Clar că favorită este Sevilla. Ei au 20 de jucători valoroşi, câte doi pe post. Trebuie să avem o organizare şi o disciplină fantastice, un spirit de sacrificiu aşa cum nu am avut niciodată şi, foarte importat, puţin, puţin noroc. E clar că şi un 0-0 pentru noi ar fi un rezultat foarte bun. Pentru că în deplasare noi mereu suntem foarte buni. Dar nu vom aborda meciul la 0-0 pentru că va fi foarte greu să rezistăm împotriva celor de la Sevilla. Vrem să jucăm cum am făcut-o până acum în Europa, să facem pressing, să fim agresivi. Avem nevoie să înscriem noi primii sau să nu primim gol”, a declarat Petrescu, la conferinţa de presă.

Cum au fost primiţi spaniolii la Cluj

Jucătorii de la Sevilla au fost deranjaţi de mai multe lucruri la antrenamentul oficial de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. În momentul în care au ieşit să se pregătească se făceau probe la tabela. Aceasta arăta 4-2 pentru CFR, lucru care i-a iritat pe oaspeţi. Pentru că la ora meciului se anunţă ploaie, andaluzii au cerut ca aspersoarele să fie pornite, pentru ca terenul să fie ud.

VAR folosit la CFR Cluj – FC Sevilla

UEFA a decis ca meciurile din 16-imile de finală Europa League să fie arbitrate cu ajutorul sistemului video. Meciul din această seară, va fi arbitrat de o brigadă din Germania. La centru va fi Deniz Aytekin, iar asistenţi Eduard Beitinger şi Dominik Schaal. Cei responsabili de sistemul video sunt Daniel Siebert (arbitru VAR) şi Bibiana Steinhaus (asistent VAR).

Citeşte şi: Gheorghe Hagi, interviu în presa scoțiană!”Nu vorbim despre viitor”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: