Redactia.ro
Home » Sport » Live Video Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB pe Digi Sport și Telekom – Finala Cupei României

Live Video Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB pe Digi Sport și Telekom – Finala Cupei României

Cupa Romaniei, FCSB, Sepsi

Sepsi joacă pentru prima dată în această seară finala Cupei României. Meciul dintre Sepsi OSK și FCSB se dispută de la ora 20.00 pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

FCSB a ajuns în ultima fază a competiției după o pauză de 5 ani. În 2015, echipa antrenată atunci de Costel Gâlcă trecea de Universitatea Cluj, scor 3-0, și reușea eventul. În schimb, Sepsi, club înființat în 2011 joacă pentru prima dată în această fază a competiției. FCSB nu mai are nicio șansă în campionat, așa că singurul trofeu pe care îl poate câștiga în acest sezon este Cupa României.

“Un trofeu poate salva un pic acest sezon. Trebuie să fim concentrați. Ar fi un succes important pentru jucătorii noștri, pentru club”, a spus Anton Petrea, antrenorul celor de la FCSB.

Meciul Sepsi OSK – FCSB este transmis în direct de Digi Sport, Telekom și Look Plus.
Imagini Live pe Digi Sport puteți urmări aici.

Antrenorul lui Sepsi, nemulțumit de program

Jucătorii de la FCSB s-au odihnit o săptămână și jumătate, după ce meciul cu CFR Cluj s-a amânat. În schimb jucătorii de la Sepsi nu au avut timp de odihnă. Au jucat cu Hermannstadt (2-2), în ultima rundă a play-out-ului.

“Băieții au muncit foarte bine în drum spre finala Cupei. E adevărat că am avut și un program mai avantajos, am jucat acasă cu Astra, apoi am întâlnit o divizionară secundă, am fost norocoși la tragerea la sorți. În finală întâlnim un adversar cu jucători talentați, dar noi ne vom mobiliza exemplar. Este prima mea finală, nici ca jucător nu am ajuns până aici, deci îmi doresc să câștig trofeul”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi.

Echipele probabile:
SEPSI: 33. Niczuly – 88. Dimitrov, 29. Bouhenna, 4. Tincu, 96. Fl. Ştefan – 13. R Deaconu, 8. Vaşvari – 27. Carnat, 23. Achahbar, 11. Ştefănescu – 18. Safranko
ANTRENOR: Leo Grozavu
FCSB: 99. A. Vlad – 2. V. Creţu, 4. Miron, 16. I. Cristea, 3. Panţâru – 27. Olaru, 23. Ov. Popescu, 10. Fl. Tănase – 98. Man, 19. Ad. Petre, 7. Fl. Coman
ANTRENOR: Toni Petrea
Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova) / Asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui) și George Neacșu (Câmpulung Muscel)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: