Redactia.ro
Home » Sport » Liverpool, campioană după 30 de ani! Jurgen Klopp nu a putut să-și stăpânească lacrimile

Liverpool, campioană după 30 de ani! Jurgen Klopp nu a putut să-și stăpânească lacrimile

Liverpool, campioana, Jurgen Klopp

Liverpool a devenit matemantic campioană, după ce Manchester City a pierdut în fața celor de la Chelsea scor 1-2.

Suporterii “cormoranilor” au petrecut pe străzi până dimineața, după ce trupa lui Jurgen Klopp a devenit campioană. Cu un parcurs fără greșală, Liverpool a câștigat în acest sezon 28 de meciuri, a făcut un egal și o singură înfrângere 0-3 cu Watford. Cu 7 etape înainte de finalul Premier League, Liverpool are 86 de puncte, cu 23 mai multe decât City. Jurgen Klopp este antrenorul care a făcut minuni și a adunat de la venirea sa pe Anfield patru trofee. Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor, toate câștigate în sezonul trecut. Jucătorii lui Klopp au urmărit meciul dintre Chelsea și Manchester City împreună, iar la final a început petrecerea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The Liverpool players celebrating together tonight. 😍🏆

O postare distribuită de SPORTbible (@sportbible) pe

Jurgen Klopp, în lacrimi!

După meciul lui Manchester City, antrenorul celor de la Liverpool a apărut la Sky Sport îmbrăcat în echipamentul echipei sale. După doar câteva minute nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

“Nu am cuvinte, este incredibil. Să devin campion cu acest club este de-a dreptul increibil. Este o realizare incredibilă pentru jucătorii mei, sunt foarte bucuros că pot să-i antrenez. Nu am știut cum vor arăta meciurile după pauză, totul e schimbat acum, dar a ieșit bine până la urmă. Dedicăm titlul suporterilor, am lucrat împreună”, a spus antrenorul, pentru cei de la Sky Sport.

Liverpool a câștigat al 19-lea titlu și a devenit și cea mai rapidă campioană din istoriea competiției. Fanii nu au mai ținut cont de distanțare socială sau alte reguli și au făcut un adevărat spectacol pe străzi. Cei mai mulți s-au adunat în fața stadionului Anfield, în timp ce unii au preferat să meargă chiar la arena Stamford Bridge, unde Manchester City a pierdut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: