Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Dragnea își dorește să se căsătorească cu Irina. Fostul politician vrea să devină tată din nou

Liviu Dragnea își dorește să se căsătorească cu Irina. Fostul politician vrea să devină tată din nou

GALERIE FOTO (4)

Liviu Dragnea își dorește să se căsătorească cu Irina. Fostul politician a fost eliberat din închisoare în luna iulie a acestui an. Liviu Dragnea trăiește o poveste de dragoste alături de Irina, tânăra mai mică cu 30 de ani decât el. Deși nimeni nu le dădea dădea vreo șansă, relația celor doi a rezistat, iar fostul lider al PSD este dispus să se căsătorească cu iubita sa. Mai mult, Dragnea vrea și un copil cu aceasta.

Liviu Dragnea își dorește să se căsătorească cu Irina. Fostul politician vrea să devină tată din nou

Liviu Dragnea își dorește să se căsătorească cu Irina. Fostul lider al PSD a stat vreme de doi ani la închisoare, iar acum are planuri mari alături de iubita sa, Irina Tănase. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar tânăra, care este cu 30 de ani mai mare decât el, l-a așteptat pe acesta să iasă de la închisoare. Irina a trebuit să învețe să trăiască de una singură, cât timp iubitul său a fost închis.

În prezent, cei doi sunt foarte fericiți împreună și au planuri să-și întemeieze o familie. Invitat într-o emisiune tv, Liviu Dragnea a vorbit despre relația cu Irina, dar și de planurilor de viitor. Liviu și Irina nu sunt căsătoriți, dar fostul lider al PSD își dorește cu ardoare acest lucru. “Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem”, a spus el.

Totodată, fostul politician își dorește ca Irina să-i dăruiască un copil. ”Copii îmi doresc oricând. A suferit mult, ca și toată familia mea”, a mai continuat Liviu Dragnea.

Cine este Irina Tănase

Irina Tănase și Liviu Dragnea le-au dovedit tuturor că iubirea lor este de neînvins. Deși ea este mai mică decât el cu 30 de ani, acest lucru nu a reprezentant o problemă pentru ei. În prezent, Irina este studentă în al doilea an de facultatea și își dorește să aibă o carieră de succes. Aceasta este studentă la o facultate privată, la „Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative’ din cadrul Universității Spiru Haret. Iubita lui Dragnea își dorește să ajungă judecător, iar meseria de procuror nu o încântă. Aceasta plătește anual o taxă de școlarizare de 4.800 de lei. În trecut, tânăra a terminat și cursurile Academiei de Studii Economice din Capitală, Facultatea de Relații Internaționale. În urmă cu câțiva ani, aceasta a fost angajată în funcția de secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, iar la scurt timp a devenit asistenta iubitului ei, Liviu Dragnea.

Primele zvonuri despre relația celor doi au apărut în urmă cu opt ani, în 2013. La acea vremea, Irina s-ar fi angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pe postul de asistentă a fostului lider PSD. Cei doi au confirmat relația în momentul în care au plecat împreună într-o vacanță, în Brazilia. Acum, Irina și Liviu își doresc nespus de mult să-și întemeieze o familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: