Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Guță, acuzat că a înșelat o afaceristă! Cum se apără manelistul

Liviu Guță, acuzat că a înșelat o afaceristă! Cum se apără manelistul

Liviu Guță, acuzat că a înșelat o afaceristă! Cum se apără manelistul

Liviu Guță este acuzat de o afaceristă celebră pentru că ar fi înșelat-o cu o sumă serioasă de bani. Manelistul ar fi cumpărat o mașină în leasing, pe firma ei.

Liviu Guță, acuzat că a înșelat o afaceristă

Liviu Guță, cunoscutul manelist, este implicat într-un scandal uriaș după ce a fost acuzat de o afaceristă celebră că ar fi înșelat-o cu o sumă uriașă de bani. Se pare că, din spusele femeii de afaceri, cântărețul ar fi cumpărat o mașină în leasing, pe firma ei.

Marcela Tudor este o afaceristă celebră și cunoscută în România. Femeia l-a acuzat pe manelist că ar fi păgubit-o cu o sumă importantă de bani. Totul ar fi pornit de la un autovehicul pe care artistul l-ar fi cumpărat în leasing pe firma afaceristei, care îi era și bună prietenă.

Afacerea ar fi descurs bine timp de un an, după care, din cauza pandemiei, manelistul nu ar mai fi putut să achite datoria și ar fi vândut mașina unei alte persoane. De aici și până la un adevărat scandal nu a mai fost decât un pas.

”A luat o mașină pe firmea mea, în leasing, a luat mașina, a folosit-o. Înțelegerea a fost să-mi plătescă, a plătit un an. După ce au început problemele financiare, i-am spus că trebuie să găsească o soluție. Înainte să preiau leasingul mă tot suna un domn Paul, iar Liviu mi-a spus să-l blochez că nu este serios. Apoi, Liviu mi-a spus că o să ducă mașina la București ca să o vindem. După care m-am trezit în aceeași situație, stând de vorbă cu domnul Paul, despre care nu știam nimic, decât că este un escroc. El nu avea o bază legală să ia mașina, mi-a spus să-l ajut că el o va achita repede. Rata pe lună se ridică la 2.500 de euro. Liviu i-a dat mașina lui Paul în schimbul altei mașini”, a spus femeia.

Liviu Guță s-a apărat de acuzațiile afaceristei

După ce Marcela Tudor a făcu mai multe acuzații publice, manelistul Liviu Guță a intervenit la un post de televiziune unde a povestit versiunea lui a poveștii.

Liviu Guță a precizat că lucrurile nu ar fi stat așa cum le-a prezentat amica sa și se apără, spunând că el a fost corect de la început.

”Doamna Marcela este o femeie cu suflet foarte mare, m-a ajutat să iau o mașină în leasing. Eu am plătit toate ratele până anul trecut, când i-am spus că din cauza pandemiei nu mai sunt bani și nu mai pot să plătesc rata și că dau mașina la o firmă din Cluj. Eu nu am găsit firmă și i-am dat-o băiatului acesta, Paul. I-am spus și ei și mi-a zis ok. Ea a fost de acord”, a declarat manelistul Liviu Guță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: