Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Guță, după divorțul de cea de-a doua soție: ”A fost o palmă de la Dumnezeu”

Liviu Guță, după divorțul de cea de-a doua soție: ”A fost o palmă de la Dumnezeu”

Liviu Guță este, din nou, un burlac după ce a divorțat și de cea de-a doua soție, Roxana. Artistul a fost căsătorit cu aceasta doar un an și trei luni.

Liviu Guță, după divorțul de cea de-a doua soție: ”A fost o palmă de la Dumnezeu”

Liviu Guță a pus capăt divorțului de Roxana, cea de-a doua soție pe 21 iunie, la notar. Cântărețul de manele spune că a primit o palmă de la Dumnezeu prin cea de-a doua căsnicie pe care a avut-o, după ce și-a părăsit soția cu care a stat împreună 13 ani.

Fosta nevastă a lui Liviu Mititelu regretă divorțul de manelist? - WOWBiz

Foto: Liviu Guță cu prima lui soție și copiii lor

De asemenea, Liviu Guță crede că s-a grăbit prin a se căsători cu Roxana, după doar trei luni de relație. Pe viitor, nu va mai lua decizii pripite și, în opinia sa, după experiența pe care avut-o, ”căsătoria e inventată, sunt doar niște acte pe care le faci”.

“Ne-am despărțit de comun acord. În liniște, frumos. Conștientizez că a fost o palmă primită de la Dumnezeu. A fost trezirea mea! În viață trebuie să mergi înainte. Câteodată vezi întuneric și te duci în față așa cu nici un scop! Graba strică treaba! Cea mai mare bogăție a noastră este iubirea. Am trecut printr-o perioada grea atunci, dar nu a fost să fie. M-am trezit, mi-am văzut toată viața! Nu aș mai face niciodată un pas grăbit. Nu mai cred în căsătorie. Căsătoria e inventată, sunt doar niște acte pe care le faci. Peste câțiva ani o să-mi fac altă iubită, acum nu mai vreau. Eu pun suflet atunci când mă îndrăgostesc”, a declarat Liviu Guță, la emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, scrie Click.

De ce s-au despărțit Liviu Guță și Roxana

Liviu Guță și Roxana și-au aruncat vorbe dure în presă, în privința separării lor. Roxana a spus că și-ar dori copii cu Liviu Guță, dar că nu mai poate din cauza lui, iar acesta a spus despre ea că nu-l lasă să-și vadă copiii din căsătoria anterioară.

Nu ne mai înțelegeam, ne-am dorit foarte mult un copil. Inițial, el credea că eu sunt vinovată și că nu pot să rămân însărcinată, însă după un control medical riguros s-a constatat că el are anumite probleme medicale așa că a început un tratament pentru a le rezolva. Dar el nu se ținea de acest lucru și l-am întrebat dacă își dorește sau nu un copil cu mine. El spunea din gură că vrea, dar când era vorba de fapte nu dădea asta de înțeles”, a spus Roxana despre fostul ei soț, Liviu Guță.

Totodată, Roxana l-a simțit pe Liviu Guță că vrea să se împace cu prima soție, dar și că are o atitudine autoritară.

“Am ajuns să ne certăm de la un pahar că nu este pus corect. Eu sunt obsedată de curățenie și îi strâng hainele de lângă pat după care i le puneam direct la coș că nu aveam unde în altă parte. Pe lângă asta, el voia să facem doar cum zice el, însă, într-o relație, ambii lasă de la el ca să fie bine. Nu unul comandă și celălalt execută. Nu cred că fosta soție vrea să se împace cu el, dar nici el nu vrea, din câte l-am simțit, să se împace cu ea. El încearcă doar să dea bine pe sticlă, în fața tuturor, atât, nimic mai mult”, a mai comentat bruneta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: