Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Teodorescu s-a căsătorit după 10 ani de relație. Declarațiile emoționante făcute de artist

Liviu Teodorescu s-a căsătorit după 10 ani de relație. Declarațiile emoționante făcute de artist

GALERIE FOTO (5) Liviu Teodorescu s-a căsătorit după 10 ani de relație

Liviu Teodorescu s-a căsătorit după 10 ani de relație. Celebrul artist a decis să facă cel mare. După ce a cerut-o în căsătorie pe Iulia, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă, cei doi s-au cununat religios, avându-i alături pe cei mai dragi oameni din viața lor. Ce spune cântărețul?

Liviu Teodorescu s-a căsătorit după 10 ani de relație. Declarațiile emoționante făcute de artist

Liviu Teodorescu s-a căsătorit după 10 ani de relația. Liviu Teodorescu și iubita sa, Iulia, au făcut pasul cel mare. Cei doi și-au unit destinele după 10 ani de relație. În urmă cu puțin timp, Liviu și Iulia au fost la Starea Civilă pentru a se căsători, iar de acum înainte, data de 3 iulie va rămâne o zi specială pentru amândoi. Iulia, viitoarea soție a artistului a purtat o rochie elegantă de tip sacou, bucle și un machiaj extrem de discret. Iar Liviu a purtat un outfit lejer, format dintr-o pereche de pantaloni albi, adidași albi și o bluză albă cu mici detalii pe mânecă.

Cântărețul a făcut câteva clipuri video pe InstaStory, dându-se de gol în fața internațulor. Acesta și-a filmat viitoarea soție și a declarat când va avea loc ceremonia religioasă. „Astăzi … ăsta cred că vrea să se mărite următorul (pisica). Uitați-o pe domnișoara. Ăsta vrea la buchetul miresei, dar azi nu ești mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta. „ , a spus Liviu Teodorescu pe Instagram.

Cum și-a cerut iubita în căsătorie?

Liviu Teodorescu și Iulia trăiesc o poveste de dragoste ca-n povești, de 10 ani. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa anul trecut, pregătind un moment special. Evenimentul a avut loc chiar de ziua ei, în fața întregii familii. Sub pretextul că a compus o melodie nouă, artistul a cerut-o în căsătorie pe Iulia. El a postat pe rețelele de socializare cererea, iar reacția tinerei este de neprețuit. Vizibil emoționată, Iulia a spus răspicat „DA”. „Am cerut-o pe Iulia în căsătorie? Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani! Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă.Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult”, a scris Liviu pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, Liviu Teodorescu vorbea despre relația sa și spunea că este o persoană geloasă. „Da, sunt gelos. Dar nu sunt exagerat. Sunt doar atât cât să se simtă ea apreciată. E foarte important pentru ea să fiu gelos. Un pic de gelozie trebuie să fie acolo. Un pic, acolo, să te înțepi. Să mai simți că este la fel ca la început, ca atunci când încă nu vă cunoșteați foarte bine, aveați dubii, erați un pic geloși. Mie mi se pare normal”, a zis el.

Povestea lor de dragoste a început în liceu. Liviu a fost cel care a făcut primul pas, iar cu timpul Iulia i-a împărtășit sentimentele. „Cu greu am acceptat să fim împreună. I-am dat papucii după o săptămână, pentru că s-a tuns la chelie. (Deci Liviu s-a îndrăgostit primul…”, declara Iulia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: