Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Teodorescu s-a căsătorit: ”Te iubesc, din liceu pentru totdeauna”

Liviu Teodorescu s-a căsătorit: ”Te iubesc, din liceu pentru totdeauna”

Zi mare pentru Liviu Teodorescu! Artistul și iubita sa din liceu și-au spus ”DA!” în acest weekend, în fața stării civile. Când se vor căsători religios și își vor face și nunta?

Liviu Teodorescu s-a căsătorit: ”Te iubesc, din liceu pentru totdeauna”

Cununia civilă a avut loc într-un cadru restrâns, sâmbătă, alături de câțiva amici și membrii familiilor lor. Ulterior, artistul a postat, pe Instagram, câteva imagini de la eveniment și i-a făcut soției sale o declarație de dragoste.

Liviu Teodorescu și iubita lui s-au căsătorit, după 10 ani de relație! Imagini exclusive de la fericitul eveniment! | Spynews.ro

”Gata, de acum încolo nu mai e nimic „al meu”, ci va fi „al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna ❤️ @iulialu (swipe până la ultima poză) 😂”, a scris Liviu Teodorescu în dreptul imaginilor postate .

Liviu Teodorescu și Iubita Lui S-au Căsătorit Civil, După 10 Ani De Relație. Ce ținută A Purtat Iulia | Libertatea

După cum putem vedea în imagini, Liviu Teodorescu și partenera sa, Iulia, au optat pentru o ținută albă la marele eveniment din viața lor. Iulia, de altfel, a fost superbă, într-o rochie albă, părul ondulat și o pereche de pantofi albi cu fundiță. La toate acestea, mireasa a asortat un buchet de flori multicolor.

Liviu Teodorescu și Iulia, soția lui, se cunosc din liceu

În privința căsătoriei religioase și a nunții, totodată, cântărețul nu a dat detalii. Cununia civilă a venit la un an după ce Liviu Teodorescu i-a oferit un inel de logodnă iubitei sale, cu care s-a cunoscut în perioada liceului. În cadrul unui interviu, solistul a mărturisit că i-a fost greu să o cucerească pe Iulia și a avut de suferit. După ce au început o relație, între ei s-au mai ivit și obstacole.

Liviu Teodorescu, primul interviu alături de iubita lui, Iulia. ”Mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr” | Flash news, Revista | Viva.ro

 

“A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu. Ne-am certat la început de an, pe 1 ianuarie, am fost la un pas să ne dăm papucii, că noi când ne enervăm, gata, se termină lumea!Dar apoi eu încerc să găsesc soluții, ea le pune în aplicare și iese bine. Ideea e să facem ca ea și nu are ce să fie rău”, declara Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai renumiți artiști din țară. El a devenit cunoscut după ce a participat la Vocea României și a jucat în serialul Pariu cu viața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: