Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, despre cea mai dificilă perioadă din viața lui: ”Nu aveam 200 de dolari să plătesc chiria”

Liviu Vârciu, despre cea mai dificilă perioadă din viața lui: ”Nu aveam 200 de dolari să plătesc chiria”

Noua emisiune la Antena 1

Liviu Vârciu a dezvăluit care a fost cea mai grea perioadă din viața lui. Deși era cunoscut pentru că făcea parte din trupa L.A  și multă lumea îl aprecia, omul de televiziune nu avea bani de plătit chiria.

Liviu Vârciu nu avea bani de chirie

Cunoscutul om de televiziune, Liviu Vârciu nu a avut perioade prea roz în viață. El a dezvăluit în emisiunea online a lui Pepe că au fost momente când nu avea bani să își plătească chiria. Norocul lui a fost că proprietarul era un om cumsecade. Totul se întâmpla după o carieră strălucitoare în trupa L.A, când Liviu Vârciu a scăzut financiar.

„Dacă eu am învățat ceva și am cui să mulțumesc este domnul Lazarov, pentru că m-a luat în „Secretul Mariei” în 2005, după la Kanal D „Chiquititas”, după care mi-a dat „Scene de căsnicie”. Lazarov a crezut în mine și m-a luat actor. ”, a spus Liviu Vârciu în emisiunea online a lui Pepe, BAROnline.

Vârciu: „Nu știu ce am făcut cu banii, nu vă mint!”

„În 2005, eu nu aveam 200 de dolari să-mi plătesc chiria în Tineretului. Și îi mulțumesc lui Dulceață. Dulceață îl chema pe proprietarul apartamentului și chiar era o dulceață. Tot timpul mă aștepta. Domnul, n-am acum. Și venisem de la L.A, adică venisem de la 10.000 de dolari pe zi. Nu știu ce-am făcut cu banii, nu vă mint. Vă dau cuvântul meu că nu știu ce-am făcut cu banii. Nu doar eu, toți băieții din L.A, că nici Ache, nici Adi nu sunt bine.”, a mai mărturisit omul de televiziune.

Vârciu: „La Constanța nu mai am nimic”

Originar din Constanța, Liviu Vârciu a povestiti că nu mai are nimic acolo.

„Eu la Constanța nu mai am nimic. Eu dacă mă duc la Constanța, mă duc la hotel, când puteam să cumpăr tot Năvodariul. Era un dolar și 20 de cenți metrul pătrat. Eu făceam 10.000 de dolari lunea. Și am ajuns în 2005 să nu am bani să plătesc 200 de dolari chiria.”, a adăugat Liviu Vârciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: