Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza a lansat o nouă manea! Ce reacții a primit artista pentru noua colaborare

Loredana Groza a lansat o nouă manea! Ce reacții a primit artista pentru noua colaborare

GALERIE FOTO (2) Loredana Groza a lansat o nouă manea! Ce reacții a primit artista pentru noua colaborare

Loredana Groza și-a șocat din nou fanii după ce a lansat o nouă manea împreună cu Jador și Costi Ioniță. Artista a avut parte din nou de reacții din partea fanilor. 

Loredana Groza a lansat o nouă manea! Ce reacții a primit artista pentru noua colaborare

Loredana Groza se află în prim planul unei noi piese marca Costi Ioniță. Chiar dacă artista a fost criticată aspru pentru faptul că și-a schimbat stilul muzical și a început să cânte manele, se pare că aceasta face în continuare ceea ce îi place.

Alături de Jador, Costi Ioniță și alți șase maneliști, Loredana Groza a lansat astăzi melodia intitulată „Suflet și Trup”. În videoclipul piesei, celebra artistă apare într-o ținută sumară, neagră, cântând și dansând alături de colegii ei.

Loredana Groza a lansat o nouă manea! Ce reacții a primit artista pentru noua colaborare

”Suflet si trup pentru muzica! Lets hit them, boys”, a transmis ea pe Facebook despre melodia recent lansată.

Este a doua melodie lansată de Loredana Groza alături de maneliști. Pe 22 aprilie cânta piesa „Fericire” cu Florin Salam, Jador, Costi Ioniță, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie. Au înregistrat atunci un succes, melodia a ocupat locul unu în trending pe Youtube în România și a urcat chiar în top trei la nivel internațional.

Loredana Groza cântă de această dată alături de Jador, Costi Ioniță, Baboiash, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Jean de la Craiova și Ștefan de la Bărbulești. Toți apar în videoclip, cântă și dansează alături de celebra cântăreață. Fanii imediat au remarcat piesa lansată și s-au dat cu părerea despre ea pe rețelele de socializare.

”Cea mai frumoasă colaborare, Lory! Sper piesa! Te pup cu drag! (…) Deja am ascultat-o, este super tare piesa (…) Upss, nu prea e pe placul meu (…) Lipsește forța tată…. Culita Sterp”, au fost câteva dintre comentariile apărute în mediul online.

Loredana Groza a răbufnit, după criticile încasate pentru piesa cântată cu 10 maneliști

Invitată la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, Loredana Groza a explicat de ce nu este manea piesa “#Fericire #Bună dimineața”, produsă de Costi Ioniță, în care au fost invitați să cânte cei mai renumiți maneliști, printre care Florin Salam, Jador, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru. Totodată, artista a ținut să precizeze că “toți românii ascultă manele”.

Loredana Groza a strârnit un val uriaș de reacții, după ce a lansat piesa “#Fericire #Bună dimineața”, care a rupt topurile pe Internet. Piesa produsă de nimeni altul decât Costi Ioniță a adunat aproape 4 milioane de vizualizări în doar 5 zile. Melodia, care este în trendingul global, este o colaborare între Loredana și Jador, Florin Salam, Costi Ioniță, Culiță, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova, Vali Vijelie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: