Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, apariție incendiară în Dubai. Vedeta a lăsat totul la vedere

Loredana Groza, apariție incendiară în Dubai. Vedeta a lăsat totul la vedere

GALERIE FOTO (4) Loredana Groza, apariție incendiară în Dubai.

Loredana Groza, apariție incendiară în Dubai. În vârstă de 51 de ani, celebra actriță reușește să impresioneze pe toată lumea cu trupul ei de invidiat. Loredana nu se ferește să își arate formele incendiare. Vedeta a mers în Dubai, unde a susținut un eveniment, unde se relaxează, îmbinând utilul cu plăcutul.

Loredana Groza, apariție incendiară în Dubai. Vedeta a lăsat totul la vedere

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta și-a surprins din nou fanii din mediul online. În prezent, jurata de la X Factor se află în Dubai, unde are un eveniment alături de câștigătorul X Factor Nick Casciaro. Cântăreața este o persoană transparentă, iar în Dubai îmbină utilul cu plăcutul.

De această dată, blondina a postat câteva imagini senzuale pe rețelele de socializare, chiar din camera de hotel. Loredana a renunțat la haine și a purtat doar un body. Mulți dintre urmăritorii artistei sunt de părere că aceasta este mult prea îndrăzneață. Loredana Groza a ieșit vineri seara la cină la un restaurant luxos . Aceasta a îmbrăcat un body negru, iar în camera de hotel și-a făcut o poză sexy pe care a postat-o pe Instagram.

Loredana Groza, criticată de public

Look-ul Loredanei Groza este intens comentat de fiecare dată când apare la un eveniment sau pune o poză incendiară pe Instagram. Mulți sunt de părere că artista a apelat la multe intervenții estetice, dar solista de 51 de ani a negat că ar avea operații estetice. ”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

Loredana Groza a mărturisit că pune preț pe îngrijirea zilnică, pe sport și are grijă să consume mâncare sănătoasă. „Cu toții ne tranformăm. O femeie trebuie să fie frumoasă acum, nu să trăim din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă. E absolut magic că sunt aici”, a mai adăugat artista.

Vedeta s-a obișnuit să primească și hate din partea unor persoane din mediul online, dar mereu a știut să meargă mai departe fără să dea curs criticilor. După ce a lansat o piesă alături de Jean de la Craiova, Jador, Florin Salam, Vali Vijelie, Costi Ioniță, Loredana a fost criticată aspru.Sătulă de criticile din mediul online, Loredana a răbufnit. Aceasta a lămurit situația, spunând că este o mare problemă a celor care o critică pentru că a ales că cânte alături de maneliști celebri. „În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu.(…) Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta.A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume că și cum sunt veniți dintr-o subcultură.(…) Nu regret deloc că am făcut videoclipul”, a declarat Loredana Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: