Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza ar putea fi înlocuită la emisiune. Care este nemulțumirea producătorilor

Loredana Groza ar putea fi înlocuită la emisiune. Care este nemulțumirea producătorilor

GALERIE FOTO (2) Loredana Groza ar putea fi înlocuită la emisiune.

Loredana Groza ar putea fi înlocuită la emisiune. Aparițiile sale sunt din ce în ce mai extravagante, iar internauții sunt de părere că artista exagerează. Se pare că producătorii emisiunii unde este jurat, sunt de aceeași părere. Ce se va întâmpla cu Loredana Groza?

Loredana Groza ar putea fi înlocuită la emisiune. Care este nemulțumirea producătorilor

Loredana Groza ar putea fi înlocuită la emisiune. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar aparițiile sale sunt din ce în ce mai uimitoare. Unii internauți sunt de părere că Loredana Groza exagerează cu ținutele sale extravagante pe care le afișeză atât în mediul online, cât și în emisiunea Next Star. La 50 de ani, cântăreața arată incredibil de bine, și nu ezită niciodată să-și etaleze formele bine lucrate la sală. În ultimele zile, vedeta a avut parte de momente dificile.

Loredana se confruntă cu câteva probleme de sănătate, dar nu este nimic grav. Pe lângă asta, se pare că vedeta ar putea fi înlocuită la Next Star din cauza ținutelor prea decoltate pe care obișnuiește să le îmbrace. Conform Playtech.ro, surse din cadrul televiziunii au precizat că producătorii au decis să aducă o altă artistă în locul ei. „Se dorește să fie adus cineva din zona muzicii populare. Sunt trei vedete propuse, este vorba despre Maria Cârneci, Sofia Vicoveanca și Vlăduța Lupău”.

Loredana Groza, infectată cu COVID-19

Vedeta și-a îngrijorat fanii după ce a postat pe rețelele de socializare o imagine din ambulanță. Artista nu a precizat motivul pentru care a cerut ajutorul medicilor, iar de atunci nu a mai ținut legătura cu fanii ei. Potrivit Ciao.ro, Loredana Groza este internată la Spitalul Matei Balș, după ce ar fi fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

La începutul pandemiei, artista a militat public pentru respectarea măsurilor luate. Vedeta a recunoscut într-un interviu cât de mult s-a schimbat și viața ei pe perioada pandemiei. „Am fost și eu la fel de dornică să-mi umplu timpul, să-mi umplu zilele. A fost așa un pic ca pe vremea războiului, dar un război puțin mai pervers și neașteptat. A atacat foarte mult la partea psihică, foarte mulți oameni am văzut că sunt marcați puțin de această distanțare socială. Nu că s-au sălbăticit, dar cred că au dezvoltat niște obiceiuri, unele bune, unele mai puțin bune. Cele bune sunt că am reușit să ne ocupăm ma mult de noi, de familia noastră, de copiii noștri. De spiritul nostru”, a spus artista.

Loredana in ambulantalor

Recent, Loredana a cântat la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc. Petrecerea a avut loc la clubul de fițe Fratelli, din Mamaia, deținut de nașul celor doi. Programul artistei a încins atmosfera, iar invitații au dansat până la epuizare. Programul Loredanei s-a încheiat cu un foc de artificii spectaculoase, iar Simona și Toni au renunțat la tăiatul tortului în fața invitaților. ”I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. «Bună seara, iubite!», normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei. Avem antecedente. Dar bineînțeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one”, a spus Loredana Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: