Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza a pregătit un program special pentru nunta Simonei Halep. Ce ținută spectaculoasă a purtat artista

Loredana Groza a pregătit un program special pentru nunta Simonei Halep. Ce ținută spectaculoasă a purtat artista

GALERIE FOTO (5) Loredana Groaza a pregătit un program special pentru nunta Simonei Halep.

Loredana Groza a pregătit un program special pentru nunta Simonei Halep. Printre invitații la nunta Simonei Halep, se numără și Loredana Groza, care va a pregătit un moment de neuitat. Artista a ales o ținută specială pentru evenimentul momentului.

Loredana Groza a pregătit un program special pentru nunta Simonei Halep. Ce ținută spectaculoasă a purtat artista

Loredana Groza a pregătit un program special pentru nunta Simonei Halep. Sportiva s-a căsătorit miercuri, 15 septembrie, cu Toni Iuruc, bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste frumoasă. Simona Halep are peste 300 de invitați la nunta sa, iar printre aceștia se numără și Loredana Groza, care a avut o apariție spectaculoasă la petrecere.

Jurata de la X Factor a dezvăluit că a pregătit un program special pentru a întreține atmosfera din această seară. Artista a ales să poarte o salopetă verde, asortată cu o pereche de ochelari extravaganți. Loredana Groza și-a făcut intrarea la petrecere precum o divă. „Am făcut un colaj special în această seară, pentru Simona și pentru proaspătul soț. Va fi foarte interesant”, a spus Loredana. De asemenea, artista a spus că vor fi melodii populare, machedonești, pregătind și un moment romantic pentru cei doi soți.

Situație incredibilă la nunta Simonei Halep

Peripețiile sunt nelipsite de la nunta Simonei Halep. O fană înfocată de-a sportivei și-a dorit să participe la marele eveniment, și a mers direct în locul unde are loc petrecerea. Tânăra a stat preț de câteva minute pentru a discuta cu cei care se ocupă cu paza și protecția evenimentului, dar aceasta nu a reușit să-i convingă să o lase să intre.

În acest moment are loc petrecerea de după cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc, iar în timp ce invitații dansează și se distrează, tânăra își dorește cu orice preț să participe și ea. Restaurantul este foarte bine păzit de bodyguarzi, pentru a se evita astfel de situații.

Unchiul sportivei a oferit câteva declarații înainte de a intra la petrecere. Verișorul primar al tatălui Simonei Halep a declarat că nepoata sa este foarte fericitp, iar atmosfera din interior e una extraordinară. ”Suntem foarte mândri de tot ce s-a întâmplat în viața noastră. Sunt foarte, foarte multe emoții. Petrecerea e peste așteptări. Simona e foarte, foarte fericită. E Simona care ne-a făcut mândri. Absolut (n.r a dansat la horă), fără dans nu se poate. N-ai cuvinte să povesteși ceea ce simți și ce simte”, a spus unchiul Simonei Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: