Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza neagă că ar avea COVID-19. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu artista

Loredana Groza neagă că ar avea COVID-19. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu artista

Loredana Groza neagă că ar avea COVID-19.

Loredana Groza neagă că ar avea COVID-19. Artista și-a pus fanii pe jar după ce s-a pozat în ambulanță. Ulterior, vedeta a declarat că este bine și i-a sfătuit pe internauți să aibă grijă de sănătatea ei. În presă au apărut informații conform cărora vedeta ar fi infectată cu noul coronavirus. Loredana Groza a negat acest lucru și a explicat, de fapt, ce s-a întâmplat.

Loredana Groza neagă că ar avea COVID-19. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu artista

Loredana Groza neagă că ar avea COVID-19. Este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar la vârsta de 51 de ani arată impecabil. Loredana Groza și-a îngrijorat fanii în urmă cu câteva zile, după ce s-a pozat în ambulanță. Ulterior, vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care spunea că se simte bine și îi sfătuia pe internauți să aibă grijă de sănătatea lor.

După ce în presă s-a zvonit că jurata de la X Factor ar fi internată la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, fiind testată pozitiv cu COVID-19, artista a declarat că nu este nimic adevărat, explicând ce s-a întâmplat, de fapt. Loredana Groza a declarat că va face un show de zile mari sâmbătă, la Iași. Jurata de la Antena 1 a recunoscut că s-a simțit rău în ultimele zile, dar nu a dar mai multe detalii. Cu toate astea, Loredana a negat că ar fi fost diagnosticată cu coronavirus. „Nu sunt la spital, sunt acasă şi te urmăresc. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea. Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute. Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat”, a spus vedeta.

Mai mult, blondina a declarat că este acasă, nu este răcită și nici nu a fost infectată cu noul coronavirus, așa cum se vehicula în presă. ”Nicio legătură cu Spitalul Matei Balş, în care se pare că ar fi trebuit să fiu internată la ora asta. Nu am avut absolut nicio răceală, absolut nicio gripă, nimic legat de vreo boală COVID, sau vreo legătură cu vreo răceală. Vreau să le spun tututor celor care au citit aceste ştiri că sunt false”, a adăugat Loredana Groza. Vedeta a mărturisit că este vaccinată împotriva coronavirusului și că plănuiește să se imunizeze și cu cea de-a treia doză.

Loredana Groza a făcut show la nunta Simonei Halep

Loredana Groza s-a numărat printre artiștii care au cântat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Marele eveniment a avut loc la Constanța, acolo unde nume mari din showbiz și din lumea sportului au mers să-i fie alături sportivei.

Jurata de la X Factor a declarat că a fost o seară specială și a descoperit-o pe tenismenă într-o altă ipostază față de cea pe care o știa toată lumea până acum,. „A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită. E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puţin în momentul în care am apărut pe scenă şi până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blus, sau dacă era foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece”, a spus Loredana Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: