Redactia.ro
Home » TV » Loredana Groza, show la ,,Chefi la Cuțite”. Gestul făcut de jurata ”X Factor”

Loredana Groza, show la ,,Chefi la Cuțite”. Gestul făcut de jurata ”X Factor”

GALERIE FOTO (5)

Loredana Groza surprinde cu fiecare apariție în public. Focoasa jurată de la ”X Factor”s-a urcat pe masă și s-a dezlănțuit.

 

Cum au reacționat jurații emisiunii

reda

Jurații emisiunii ”Chefi la cuțite” au rămas mască când diva și-a făcut apariția printre porțile platoului. Mai mult,  diva i-a distrat pe jurații emisiunii și s-a dezlănțuit. Aparițiile controversate ale blondinei sunt la ordinea zilei. Faimoasa artistă i-a impresionat pe jurați în ediția de luni, 2 noiembrie, a emisiunii de gătit. S-a urcat pe masă și i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Jurata de la ”X Factor” a vrut să-i impresioneze pe chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu cu un preparat indian delicios, pe lângă dansul pe care l-a făcut. Artista este pasionată de bucătăriaasiatică și de cea indiană. Diva a mărturisit și că a fost în India de cinci ori până acum.

,,În această seară, voi încerca să îi seduc prin bucatele mele. Călătorind în toată lumea am zis să învăț lucruri noi. Am fost foarte mult în India. Făceam un fel de muncă voluntară, karma yoga se numește, în folosul altor oameni pe care nici nu-i cunoșteam. Am descoperit dragostea pentru gustul mâncării indiene. Am luat niște lecții de la doi bucătari care gătesc ayuveri. Fac un mic dejun indian”, a spus Loredana Groza.

Chefii au rămas mască când au văzut-o pe frumoasa blondină. Artista a făcut un show de zile mari, a făcut rost de un microfon  le-a făcut o dedicație muzicală celor trei chefi, după ce s-a urcat pe masa juraților și a început să danseze.

 

Ce activități a făcut Loredana Groza în timpul pandemiei

 

Întrebată de Gina Pistol cum a fost perioada pandemiei pentru ea, Loredana Groza a povestit că nu a avut parte de concerte, dar s-a apucat de gătit.

,,A fost o perioadă foarte interesantă. Timp de două luni și ceva nu am avut niciun concert cu public. Nu a existat o asemenea pauză, atât de lungă, de când am început să cânt, de la 14 ani. Îmi lipsește scena. Este spațiul meu sacru. Este paradisul meu. Dar ai grijă ce îți dorești. Mi-am dorit întotdeauna să am o lună în care să stau degeaba, să evadez din această neîntreruptă mișcare. Și uite că s-a întâmplat”, a mărturisit artista.

Diva a venit să îi dea pe spate pe cei trei jurați ai emisiunii. Mai mult, Loredana gătește dintotdeauna, iar pasiunea pentru arta culinară i-a fost insuflată de cele două bunici.

„Îmi place să încerc orice nebunie pe lumea asta pentru că sunt foarte curioasă. Am mâncat și meduze, am mâncat și scorpioni, am mâncat și greieri. Îmi plac foarte mult insectele. Eu gătesc de când mă știu și cumva am trăit într-o atmosferă din asta, în care toată lumea se pricepea și făcea bucate. Bunicile mele, amândouă găteau senzațional. Elena (n.r. fiica ei) nu se bagă. Mama e specializată pe mâncare tradițională”, a mărturisit vedeta, înainte de a se apuca de gătit.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: