Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, ținută incendiară. Artista s-a fotografiat cu posteriorul la vedere în plină stradă

Loredana Groza, ținută incendiară. Artista s-a fotografiat cu posteriorul la vedere în plină stradă

GALERIE FOTO (5)

Loredana Groza nu încetează să îți surprinsă fanii cu poze care mai de care mai indecente. Este adevărat că artista are și cu ce s emândri, deoarece are un corp de invidiat cu niște forme apetisante pe care nu se sfiește să le ascundă. De această dată artista a întrecut măsura și a ieșit cu posteriorul la vedere în plină stradă.

Loredana Groza, apariție incendiară

Loredana Groza a făcut furori cu ultima fotografie publicată pe rețelele de socializare. Frumoasa blondină a captat atenția tuturor cu povesteriorul ei perfect rotund și la care unele domnișoare doar visează. Deși Loredana are 51 de ani, arată într-un mare fel și nu se sfiește să împărătșească asta cu fanii de pe instagram.

De această dată, frumoasa Loredana a apărut îmbrăcată într-o salopeta neagră, dar transparetă care i-a șăsat posteriorul la vedere. Vedeta imediat a imortalizat momentul și a urcat imaginea pe pagina sa de instagram unde a strâns mii de aprecieri din partea internauților. Fanii au complimentat-o în comentarii spunându-i că arată bestial și că o apreciază foarte mult.

Cum se menține în formă Loredana Groza

Loredana a mărturisit în cadrul unui interviu că nu are niciun fel de operație estetică și că face mult sport și are mare grijă la ceea ce mănâncă. Vedeta a fost pusă la zid de multă lume care crede că corfpul de invidiat al vedetei este sculpătat de mâna unui medic estetician.

Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditați. E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi.„, a declarat Loredana Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: