Redactia.ro
Home » Sport » Lovitură pentru giuleșteni! Nu mai dețin dreptul exclusiv asupra siglei

Lovitură pentru giuleșteni! Nu mai dețin dreptul exclusiv asupra siglei

Lovitură pentru giuleșteni

Lovitură pentru giuleșteni. Tribunalul Bucureşti a decis că sigla echipei va putea fi folosită și de AFC Rapid, echipa din Liga 4.

Decizia Tribunalul Bucureşti este una definitivă. SC FC Rapid SA, echipa din Liga 2 ceruse dreptul de exclusivitate, însă a pierdut. Motivul pentru care ceruseră exclusivitate era că formația din Liga 4 le-ar creea un prejudiciu dacă foloseşte aceeaşi siglă. În primă instanță câștigaseră, dar Curtea de Apel a dat altă decizie. Unul din drepturile câștigate de AFC Rapid este acela că acum pot vinde materiale promoționale cu “vulturul vişiniu”.

„Ştiu că existau mai multe procese legate de siglă, de marcă, de continuatoarea de drept a clubului. E o ştire pe care nu ştiu cum să o iau. E păcat că se ajunge iarăşi aici. E al nu ştiu câtelea proces care se pierde. Prima dată când pierzi un proces vis-a-vis de continuatoarea de drept a Rapidului, poţi să spui că e o întâmplare şi că probabil cineva a judecat greşit. Dar când lucrurile se complică odată cu trecerea timpului, nu e ok”, a declarat Daniel Niculae, la Digi Sport.

Lovitură pentru giuleșteni

Fostul antrenor al rapidiștilor, Daniel Pancu a comentat și el decizia.

„Cel mai important e acum ca Rapidul să dăinuie, să existe în continuare. Pentru că, dacă o fi să ne întoarcem, împreună sau separat, să avem unde să ne întoarcem. Din punctul meu de vedere, nu a fost în regulă să aud că iar nu s-au plătit taxele către jucători sau antrenori. Eu am păţit-o anul trecut. Am avut de plătit o sumă pentru nişte datorii, asta nu mi s-a părut normal. Oamenii care sunt acolo trebuie să-şi respecte promisiunile şi să fie demni de numele Rapidului”, a spus Daniel Pancu.

SC FC Rapid SA din Liga 2 este echipa susținută de cei mai mulți fani giuleșteni. Formația din Liga 4 a fost înființată în 2016 de Horia Manoliu.
Mihai Stoichiţă nu a rămas nici el indiferent la această decizie. Directorul tehnic de la FRF a explicat cum vede el această problemă.

„Eu cred că stadionul îi va da identitate acestei echipe. Odată ce va fi funcțional acest stadion, echipa care va juca pe acel stadion cu numele Rapid, aceea va fi echipa Rapid. Giuleștiul își va adopta echipa care va ajunge în treapta superioară a fotbalului românesc”, a declarat Mihai Stoichiţă, directorul tehnic de la FRF la Digi Sport Special.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: