Redactia.ro
Home » Știri » Lovitură totală pentru Traian Băsescu. Poate fi dat afară cu forța din vila de protocol

Lovitură totală pentru Traian Băsescu. Poate fi dat afară cu forța din vila de protocol

Lovitură totală pentru Traian Băsescu.

Lovitură totală pentru Traian Băsescu. Fostul președinte al României, Traian Băsescu, nu a eliberat vila de protocol în care locuiește. Săptămâna trecută au expirat cele 60 de zile pe care fostul președinte le-a avut la dispoziție pentru a se muta.

Lovitură totală pentru Traian Băsescu. Poate fi dat afară cu forța din vila de protocol

Fostul șef al statului a avut la dispoziție 60 de zile să evacueze vila de protocol. Reamintim că pentru această locuință s-a emis un ordin de evacuare, după ce fostul șef al statului a fost declarat de instanță colaborator al Securității comuniste. Recent, Traian Băsescu a primit un alt ordin de evacuare, motiv pentru care riscă să fie executat silit. Fostul președinte a declarat că nu s-a mutat din vila fiindcă nu este gata apartamentul pe care l-a cumpărat. ”Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică”, afirma Băsescu.

Băsescu a mai spus că va pleca din vilă imediat ce apartamentul pe care l-a cumpărat va fi locuibil. Întrebat când va fi gata, Traian Băsescu a declarat că nu are o dată clară. ”În primul rând nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun şi cărțile undeva”, a afirmat Băsescu.

La sfârșitul lunii martie, Instanța Supremă a decis ca Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă pe când era în liceu. Fostul șef al statului a recunoscut că la acea vreme a scris câteva notițe pentru comuniști, dar conținutul notelor nu era de poliție politică. De asemenea, Traian Băsescu a declarat că la momentul respectiv, avea funcție de încheietor de companie și trebuia să-i raporteze ofițerului de companie ce se întâmplă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: