Redactia.ro
Home » Sport » LPF și FRF mută Liga I în Antalya? “Nu poți juca acolo în iulie!”, avertizează Șumudică!

LPF și FRF mută Liga I în Antalya? “Nu poți juca acolo în iulie!”, avertizează Șumudică!

LPF și FRF mută Liga I în Antalya

LPF și FRF mută Liga I în Antalya? Se pare că propunerea este cât se poate de serioasă. Unele cluburi ar agrea această variantă. Marius Șumudică avertizează însă! “Dacă te prinde luna iulie acolo, este ucigător”.

LPF și FRF au venit cu o nouă soluție pentru continuarea campionatului. Meciurile să se joace în Turcia. La această variantă se pare s-ar gândi deja mai multe federații din Europa. Liga Profesionistă ar acoperi toate costurile, apoi și-ar recupera banii din drepturile TV.

”Timp de 2-3 săptămâni, echipele s-ar antrena în izolare. Apoi, meciurile s-ar disputa o dată la trei zile, ca să putem încheia repede. Estimez că ar dura două luni cu totul. Ideal ar fi să reîncepem rapid, pe la jumătatea sau sfârșitul lunii mai. În zona Antalya există cel puțin cinci-șase stadioane care oferă condiții bune. Ca buget, ar fi costuri între 40-50 de euro de persoană pe zi. Ținând cont că toate echipele ar fi acolo, deci n-ar mai avea de efectuat alte deplasări, nu e o sumă foarte mare”, a mai spus Cristi Voicu, omul care se ocupă de cantonamentele cluburilor din România, pentru Digi Sport.

LPF și FRF mută Liga I în Antalya?

Deși la început ideea discutată în videoconferință părea de domeniul fantasticului, se pare că oficialii FRF încep să facă toate demersurile în acest sens. Primul pas este să ceară acordul UEFA. Se pare că deja s-ar fi făcut toate planurile. Când să plece echipele, cât ar costa unde vor fi cazați fotbaliștii și pe ce terenuri ar urma să joace. Marius Șumudică crede însă că nu ar fi cea mai bună idee.

“În zona aceea există un singur stadion foarte bun, al lui Antalyaspor și mai e relativ aproape Alanya. Plus arena Mardan, care e mică. Am fost acolo în vacanțe și sunt și zile cu 37 de grade! Dacă un jucător face un sprint, își stoarce imediat tricoul!”, a declarat antrenorul celor de la Gazyantep, pentru Gsp.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: