Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Viziru și familia lui se mută în România! De ce nu mai vrea actorul să locuiască în Germania

Lucian Viziru și familia lui se mută în România! De ce nu mai vrea actorul să locuiască în Germania

Lucian Viziru și familia lui se mută în România! De ce nu mai vrea actorul să locuiască în Germania

Lucian Viziru și familia lui se mută în România! Actorul și familia acestuia se întorc în România, iar acesta nu exclude o reîntoarce în televiziune.

Lucian Viziru și familia lui se mută în România! De ce nu mai vrea actorul să locuiască în Germania

De ani buni, Lucian Viziru a părăsit România și s-a mutat în Germania, unde s-a întors la prima pasiune, tenisul. Cât timp a locuit în Germania actorul a fost antrenor de tenis și a continuă să fie în atenția fanilor din țară prin intermediul vloggurilor pe care le făcea. Acum, se pare că fratele lui Augustin Viziru s-a săturat de viața din străinătate și a decis să revină în România.

Soția lui Lucian Viziru s-a întors deja în țară de trei luni, iar imediat cum își va încheia toate treburile în Germania va reveni și el. Acesta a declarat că are mai multe planuri de viitor și nu exclude posibilitatea de a reveni în televiziune.

„Deocamdată eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania, cât mai repede cu putinţă, şi să văd ce fac aici. Deşi am spus-o de mai multe ori pe Internet, că nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune. În muzică, dacă nu eşti Frank Sinatra şi Mick Jagger, să te fâţâi pe scenă la 45 de ani mi se pare un pic deplasat. La 20 de ani mergea, actoria mai merge, dar cu cântatul… nici nu sunt o mare voce”, a declarat Lucian Viziru, la Kanal D.

Lucian Viziru este căsătorit din anul 2010 cu mama băiețelului său, iar anul acesta plănuiește să reînnoiască jurămintele. Acesta a declarat că vrea să se căsătorească pentru a doua ora, iar cea pe care a lase-o, din nou, este chiar soția sa.

„Ne-am propus să facem și nuntă, că nu am putut să facem anul trecut. Poate ne iese anul acesta și poate că voi putea să mă însor, din nou, cu aceeași femeie, după zece ani. Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese”, a spus Lucian Viziru, în urmă cu ceva timp.

Cum a fost viața lui Lucian Viziru în Germania

Lucian Viziru are o viață normală în Germania, țară unde s-a reprofilat, renunțând la cariera de actor. Acesta locuiește în landul Baden-Württemberg, iar acolo este antrenor ATP, chiar la școala unde fiul lui, Mihai, învață. Lucian Viziru antrenează elevii din unitatea de învățământ, dar și pe băiatul lui.

În privința carierei sale din lumina reflectoarelor, din România, fratele lui Augustin Viziru preferă să nu-i spună nimic fiului despre asta, ci să-l lase să caute singur. Mihai a câștigat doi ani la rând trofeul pentru cel mai bun jucător de tenis din landul Baden-Württemberg. De altfel, a luat și locul doi la un maraton al orașului. Pe lângă sport, se  ocupă și de muzică, cântă la pian, are  concerte la pian și e cel mai bun la limba engleză.

”Păi ce să-ți zic să nu pară că mă laud? A câștigat doi ani la rând trofeul pentru cel mai bun jucător de tenis din regiunea în care locuim (landul Baden-Württemberg), a luat locul doi la maratonul orașului, are concerte de pian în fiecare an și la școală e cel mai bun din întreaga școală la limba engleză. (n.r. Mihai are 10 ani și trei luni)”, a spus, în urmă cu ceva timp, Lucian Viziru pentru Click.ro.

Lucian Viziru a mai precizat despre fratele lui Augustin Viziru că acesta nu-și amintește cu drag de perioada gloriei lor, de la începutul anilor 2000.

„Mă apucă nostalgiile din când în când, dar cred că e bine să-i mai lăsam și pe cei mai tineri, la 45 de ani cred că aș fi penibil cu cămașa desfăcută și dat cu ulei pe piept. Dacă aș mai cânta, ar fi cu totul alt gen de muzică. Cu accent pe dacă. Augustin nu-și aduce aminte cu mult drag de experiența aceea, l-am cam traumatizat cu cântatul și dansatul pe scenă și în fața camerelor. El nu prea se pricepea la chestii dintr-astea. Dar se pare că l-au ajutat să se dezvolte în continuare că actor. Cel puțin așa îmi place mie să cred”, a mai spus actorul pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: