Redactia.ro
Home » Monden » Lui Jador i s-au aprins călcâiele după Valeria Lungu. Cei doi şi-au trimis „săgeţile lui Cupidon” în emisiunea lui Măruţă

Lui Jador i s-au aprins călcâiele după Valeria Lungu. Cei doi şi-au trimis „săgeţile lui Cupidon” în emisiunea lui Măruţă

Jador are probleme de sănătate

Proba sosurilor iuţi din emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV, a provocat idila dintre Jador şi Valeria Lungu, fostă concurentă la „Bravo, ai stil”.

Bogdan Mocanu a postat pe TikTok un videoclip cu Zanni și Valeria Lungu, iar în secțiunea de comentarii a scris că aceștia doi sunt împreună. Fata a negat că aşa ceva ar fi adevărat.

Jador, îndrăgostit de Valeria?

La rubrica sosurilor picante de La Măruță, Valeria Lungu a negat că ar avea o relație cu Zanni, ba chiar i-a greșit numele. A spus însă cu sinceritate că s-ar mărita și mâine cu Mihai Petre. Jador, aflat în culise, a reacționat imediat: „Are mulți ani față de tine!”.

Valeria Lungu nu s-a lăsat mai prejos și i-a întors imediat replica artistului, acuzându-l că este atras de fete cu o vârstă mai mică decât ar trebui.

Valeria a râs de cântăreţ

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”, a încercat şi ea să-l „înţepe” pe Jador.

„Acuma, iartă-mă! Dacă ție îți plac astea de 16, care sunt și minore…Aia zic”, a spus Valeria Lungu.

Apoi, Jador a făcut mai multe glume pe această temă și i-a amintit de mai multe ori tinerei că el are 27 de ani și că ar trebui să-și schimbe gusturile către persoane de vârsta lui.

„Mai tânăr. Eu am 27. Mihai Petre cât are?”, a mai adăugat Jador.

Chiar dacă se spune că Jador se află într-o relație și a și fost surprins alături de o fată pe litoral, se pare că artistul nu vrea să spună prea multe. Cu toate acestea, recent a făcut o postare pe pagina personală de Tik Tok, postare în care a recunoscut că își dorește o relație cu Andreea Bostanica.

În postarea de pe rețeaua de socializare, Jador a mai scris „Aștept răspunsul tău, Andreea Bostanica!”, însă vloggerița nu i-a răspuns și pare că nici măcar nu a văzut postarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: