Redactia.ro
Home » Monden » Luis Gabriel și Haziran, atacați în fața casei. Cu ce s-au confruntat cei doi artiști

Luis Gabriel și Haziran, atacați în fața casei. Cu ce s-au confruntat cei doi artiști

Luis Gabriel și Haziran, atacați în fața casei.

Luis Gabriel și Haziran, atacați în fața casei. Cei doi artiști trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Artista este însărcinată, iar peste câteva luni va aduce pe lume primul copil. Cu toate astea, Luis Gabriel și soția sa au trecut prin momente de panică după ce au fost atacați în fața casei.

Luis Gabriel și Haziran, atacați în fața casei. Cu ce s-au confruntat cei doi artiști

Luis Gabriel și Haziran formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi urmează să devină părinți peste câteva luni. Cu toate astea, Gabriel și Haziran au trecut prin momente de panică miercuri noaptea. Cei doi au fost prădați de 3 hoți mascați. Artistul a povestit că nu știe motivul pentru care el, logodnica și impresarul lui au fost atacați. Haziran s-a speriat cel mai tare, fiind și însărcinată în 6 luni. „Este bine sarcina. Urmează să mergem la control mâine. S-a speriat foarte tare. Nu mă știu dușmănit cu nimeni, nu mă știu certat cu nimeni. Toată lumea mă iubește. Și aseară, dintr-o dată, s-a întâmplat faza asta.”, a povestit artistul.

Impresatul artiștilor a explicat cum s-au petrecut lucrurile. „M-am întâlnit cu Luis, la el, în fața casei. Chestia s-a întâmplat în mașina lor. La un moment dat, o mașină de culoare neagră a trecut pe lângă noi și a oprit 100 de metri mai în față.

S-au dat jos trei indivizi din mașină, hotărâți. Unul dintre ei și-a tras o cagulă și o șapcă și a început să vină spre noi, dar pe mijlocul străzii venea. Aici nu înțeleg. De ce nu a venit pe trotuar să vadă cine e în mașină?”, a spus impresarul artistului.

Când au vrut să plece, indivizii au blocat mașina în care se aflau cei trei. Luis a alertat imediat poliția, care s-a mobilizat foarte repede. „Luis a văzut că respectivul se apropia. A început să se caute în buzunar, era exact gestul ăla când cauți o armă. Unul dintre ei a venit lângă geamul meu și când a văzut că nu opresc și accelerez, a dat cu pumnul în geam. Poliția s-a mișcat foarte repede.”, a adăugat impresarul.

Luis Gabriel s-a speriat pentru viața lui Haziran

Impresarul și Luis Gabriel se gândesc că este vorba despre o tentativă de furt, având în vedere că mașina în care se aflau era una de lux. Luis Gabriel s-a declarat îngrijorat pentru liniștea iubitei sale, mai ales că aceasta este gravidă în 6 luni și urmează să aducă pe lume primul lor copil. „Cel mai rău mi-e teamă de Haziran. Poate să mă găsească pe mine la un eveniment să mă tragă la răspundere, oricine. Nu e nicio problemă.

Eu mai plec la studio noaptea și nu am permis. Mă conduce soția mea și ea se întoarce. Nu aș vrea să se întâmple acest lucru când e singură. Ar fi un șoc și mai mare. De acum încolo Haziran nu o să mai circule singură. Vreau să fie în siguranță. Nu sunt genul care să-mi pun gărzi de corp, nu-mi place, nu vreau să fiu arogant.”, a recunoscut Luis Gabriel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: