Redactia.ro
Home » Monden » Luis Lazarus, internat în spital cu coronavirus. Realizatorul TV, în continuare sceptic: ”Oamenii în viață mai răcesc”

Luis Lazarus, internat în spital cu coronavirus. Realizatorul TV, în continuare sceptic: ”Oamenii în viață mai răcesc”

Realizatorul TV, Luis Lazarus, s-a infectat cu noul coronavirus și ar fi fost dus, joi, la Spitalul Universitar din Capitală. Realizatorul TV face parte din rândul persoanelor care nu cred în existența SARS-COV2 și a avut și o primă reacție, după ce s-a aflat de internarea sa.

Luis Lazarus, internat în spital cu coronavirus. Realizatorul TV, în continuare sceptic: ”Oamenii în viață mai răcesc”

Luis Lazarus a fost internat la Spitalul Universitar joi, după ce a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2, în urma unui test PCR. Apropiați ai acestuia și senatoarea Diana Șoșoacă au confirmat pentru româniatv.net că realizatorul a avut simptome de răceală. Luis Lazarus a avut o primă reacție cu privire la acest subiect.

Realizatorul TV a spus pentru FANATIK faptul că are doar o răceală, și nu coronavirus. Mai mult, crede că unele persoane acceptă bani pentru a se vaccina.

„Precum vedeți și auziți sunt foarte bine. (Nu aveți probleme de sănătate,  nu aveți COVID-19?). Ha ha ha, ar fi culmea. Acum, na, știți cum e, toată lumea e agitată în perioadă asta, toată lumea dorește să găsească subiecte importante, interesante cu privire la COVID. Am văzut că unii își iau bănuțul ca să se ducă și să se vaccineze, alții ca să spună că au avut COVID. Știți cum e, după un an de pandemie, ne-am cam lămurit cu toții despre ce e vorba, nu?”, a spus Luis Lazarus pentru sursa citată.

Luis Lazarus, despre reclama pro-vaccinare a Ștefaniei și a lui Speak

Luis Lazarus a dat exemplu pe Speak și Ștefania ca persoane care au acceptat bani pentru a se  vaccina anti-Covid: ”Aia e pe față, mă”, spune realizatorul TV.

„Eu am văzut acum o reclamă, nu ai văzut reclama aia cu Speak și Ștefania? Aia e pe față, mă! Deci aia e o chestie pe față, dă-o dracu de treabă. Chiar în halul ăsta? Adică să-ți iei bănuțul că te-ai dus să te vaccinezi. În fine, e jenant, dar, mă rog, știți cum e, asta e, mergem înainte.  Ce problemă să am! Ha ha ha, știți cum e, oamenii în viață mai răcesc, se mai îmbolnăvesc, se mai una, alta, dar în perioada asta este chiar și riscant să te mai îmbolnăvești că toată lumea se gândește că poate ai COVID.Nu am răcit, asta a fost o chestie care s-a întâmplat acum două luni, cred că e un derapaj informațional. Adică am fost puțin răcit acum vreo două luni. (V-ați făcut atunci test?) Păi, sigur că da, am făcut atunci vreo 4 teste unul după altul. Și PCR, și de-astea antigen.Eu am făcut mai multe teste în perioada asta pentru că eu am fost și plecat în Dubai de Revelion și la sfârșitul lui ianuarie am fost plecat în Egipt cu fii-mea, în vacanță. Toate au fost în șarjă negative. Nu știu cine vrea să mă găsească bolnăvior așa, bănuiesc că este vreun interes”, a mai adăugat jurnalistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: