Redactia.ro
Home » Homepage » Luiza Melencu a trecut ilegal granița. Mama sa a povestit tot

Luiza Melencu a trecut ilegal granița. Mama sa a povestit tot

Cum procurorilor le este greu să ofere dovezi cum că Luiza Melencu este decedată, mama sa are o altă părere despre ce s-a întâmplat cu tânăra. Femeia susține că Luiza Melencu a trecut ilegal granița, pentru că nu ar fi prima oară când se întâmplă asta.

Luiza Melencu a trecut ilegal granița?

Monica Melencu ia în considerare că Luiza Melencu a trecut ilegal granița, mai exact că a fost forțată să facă asta. Mama tinerei crede ipoteza că fiica sa a fost traficată și că se găsește, într-adevăr, în Italia.

Asta pentru că, după cunoștințele sale, să treci ilegal granița nu este un lucru imposibil. Femeia mărturisește că tânăra a trecut, și-n trecut, în felul acesta granița. Ea a povestit în direct că, de multe ori, a fost tocmai ea cea care și-a pus fiica într-o astfel de postură.

Monica Melencu susține că fiica ei o vizita în Italia… ilegal

În anii în care a locuit în Italia, Monica Melencu și-ar fi pus fiica să treacă ilegal granițșa, dând bani oficialilor de la graniță. Femeia s-a autodenunțat cu această ocazie, recunoscând că și-a pus fiica într-o postură ingrată de a sfida legea.

„Eu am trecut cu Luiza, am dat 70 euro. Am vrut să merg cu Luiza în România, am băgat 70 de euro în buletin şi am trecut. Inclusiv anul trecut”, a declarat Monica Melencu.

„A trecut doar cu șoferul”

„A venit şi singură, fără părinţi, a trecut doar cu șoferul. Am vorbit cu el, mi-a luat 100 de euro drumul și 70 în buletin. De atâţia ani o aduc așa în vacanță, în Italia”, a mai adăugat mama Luizei.
Pesemne, nu e o situație nemaiîntâlnită în cazul vămilor din România. Pe acest considerent își bazează femeia teoria că fiica sa a fost traficată, și nu ucisă.

Citește Cazul din Caracal. Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă!

Loading...