Redactia.ro
Home » Homepage » Luna noiembrie va fi diferită față de anii anteriori. Temperaturile vor ajunge până la 3 grade Celsius

Luna noiembrie va fi diferită față de anii anteriori. Temperaturile vor ajunge până la 3 grade Celsius

Luna noiembrie va fi diferită față de anii anteriori. Temperaturile vor ajunge până la 3 grade Celsius

Luna noiembrie va fi diferită față de anii anteriori.  Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că luna noiembrie va fi una foarte rece. Mai sunt câteva zile până când penultima lună din an își va intra în rol.

Luna noiembrie va fi diferită față de anii anteriori. Temperaturile vor ajunge până la 3 grade Celsius

Meteorologii anunță că în weekendul 26-27 noiembrie a fost ultimul cu temperaturi ridicate, în următoarea lună specialiștii anunță că va avea loc o răcire drastică în majoritatea regiunilor.

Astfel, luna noimebrie va veni cu o răcire considerabilă, și ploile își vor face din nou apariția în cea mai mare parte a țării. Din data de 3 noiembrie, valorile termice vor ajunge până la 3 grade Celsius, iar precipitațiile vor fi diferite pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Vremea în București

Temperaturile în București vor ajunge până la 13 grade Celsius în următoarele zile, iar temperatura minimă a sezonului va fi de 7 garde Celsius. În noimebrie, temperatura minimă în Capitală va ajunge la 10 grade Celsius, iar temperaturile normale pentru sezon vor avea un record minim de -2 grade.

Între 18 și 25 noiembrie, medi9ile valorilor termice vor fi ridicate , față de cele normale pentru această perioadă, iar precipitațiile vor scădea sub pragul normal.

ANM a emis o avertizare de vreme rea în toată țara

Începând de marți până vineri la ora 10.00, ANM anunță că vremea va fi deosebit de rece. În vest, centrul, nordul și nord-estul teritoriului se vor face simțite temperaturi negative.

De asemenea, se vor semnala precipitații în majoritates regiunilor, iar la munte în Carpații Orientali și Meridionali, temperaturile vor fi sub formă de ninsoare și se va depune un strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări temporare, și se vor senala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece.

Citeste si:Unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: