Redactia.ro
Home » Sport » Lyon, în semifinalele Ligii Campionilor! A făcut spectacol în meciul cu Manchester City

Lyon, în semifinalele Ligii Campionilor! A făcut spectacol în meciul cu Manchester City

Lyon, Manchester City, liga campionilor

Francezii au trecut cu 3-1 de Manchester City, una dintre favoritele competiției și merg în semifinale. Franța are în premieră în Champions League două echipe în această fază.

Echipa lui Tătărușanu a reușit surpriza în fața celor de la Manchester City, considerați favoriți. Antrenorul englezilor, Guardiola pare că nu reușește să rupă blestemul care îl urmărește în ultimii ani. De când a preluat-o pe Manchester City în vara lui 2016, niciodată nu a reușit să ajungă în Liga Campionilor nici măcar în semifinale. Englezii au investit aproape 800 de milioane, dar degeaba. Pep era obișnuit să defileze în Liga Campionilor. Cu Barcelona a ajuns în penultima fază a competiției de 4 ori și a luat două titluri, în 2009 și 2011.

“Asta e viața. Poate într-o zi vom rupe acest barieră din fața semifinalelor. Am avut multe ocazii, am făcut tot ce trebuia, dar nu am marcat. Am simțit că am fost mai buni, dar trebuie să fii perfect și nu am fost. Ce am făcut nu a fost suficient. Am plătit pentru greșelile făcute în momentele cheie”, a declarat după meci Pep Guardiola.

Lyon a deschis scorul, prin Maxwel Cornet. Kevin De Bruyne a readus speranța pentru echipa lui Guardiola. A egalat în repriza a doua. Moussa Dembele a reușit o dublă în ultimele minute ale meciului și a spulberat visul celor de la Manchester City.

Se știu cele 4 echipe din semifinalele Ligii Campionilor

Lyon – Bayern, RB Leipzig – PSG sunt semifinalele din acest an. Bayern Munchen a zdrobit-o 8-2 pe Barcelona, în sferturile de finală. Prima echipă calificată în semifinalele a fost campioana Franței. PSG a învins-o, scor 2-1 pe Atalanta. Nemții de la Leipzig au produs surpriza, 2-1 pe Atletico Madrid. Pentru prima dată din sezonul 1995-1996, Spania sau Anglia nu au nicio reprezentată în semifinale. Franța are în premieră în Champions League două echipe în această fază.
Program Liga Campionilor
RB Leipzig – Paris Saint-Germain – marți, 18 august, 22:00 (Estadio da Luz)
Lyon – Bayern – miercuri, 19 august, ora 22:00 (Estadio Jose Alvalade)
Finala – duminică, 23 august, ora 22:00 (Estadio da Luz).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: