Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție pentru hărțuire. Poze cu el și fiica lui, folosite pentru a șantaja femei

Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție pentru hărțuire. Poze cu el și fiica lui, folosite pentru a șantaja femei

Madalin Ionescu, mesaj dur

Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție pentru hărțuire după ce a constatat că, de doi ani,  o rețea de indivizi îi folosea pozele pentru a cuceri femei atât din România cât și din afară, în schimbul unor sume de bani. Și nu doar identitatea lui a fost folosită ci și a fiicei sale, Petra.

Mădălin Ionescu a făcut plângere la poliție pentru hărțuire

Mădălin Ionescu a depus plângere la poliție pentru hărțuire. Demersul său vine după ce a constatat că o rețea de ”stalkeri” folosea, de doi ani, poze cu el, dar și cu fiica sa, Petra, pentru a șantaja femei atât din România, cât și din afară, informeazp wowbiz.ro.

Mădălin Ionescu a povestit într-un live pe facebook cum acționau răufăcătorii. Mai exact, de doi ani pozele sale și ale Petrei, fiica lui sunt folosite pentru a crea conturi false. Prin intermediul lor erau abordate femei din toată lumea. În SUA sunt chiar permise de conducere cu chipul lui Mădălin Ionescu.

Am făcut o plângere la poliție pentru că sunt hărțuit efectiv de vreo 2 ani. La început am crezut că este o joacă sau cel mult niște manifestări haotice ale unor scelerați. Sau a unor ”stalkeri”, a unor hărțuitori clasici. Nu e chiar așa și am constatat că în timp acești hărțuitori și-au dezvoltat extrem de mult acțiunile, pare să fie o rețea și am început să primesc mesaje de la persoane de sex feminin din toată lumea care-mi reclamau faptul că au fost abordate de indivizi pe Facebook sau pe Instagram care foloseau pozele mele, au creat conturi false. Au folosit pozele mele și ale fiicei mele, Petra, abordând femei din toată lumea. În Statele Unite există chiar permise de conducere cu fața mea de care se folosesc acești escroci”, a relatat Mădălin Ionescu pe contul lui de Facebook.

Mădălin Ionescu, planuri de relansare

Mădălin Ionescu: Probabil că sunt cel mai clonat bărbat din România”

Lui Mădălin Ionescu i-au scris și românce care s-au plâns că li s-a cerut pentru a se întâlni cu ”el”

Există și românce care mi-au scris și mi-au spus că există astfel de tentative de escrocare a lor din partea unor personaje care folosesc pozele mele și care sub diverse pretexte încearcă să le escrocheze pe aceste femei. Sunt femei care chiar au plătit bani, cel puțin așa mi-au spus, pentru a se întâlni cu acești escroci, cu mine, cum ar veni. Nu înțeleg cum reușesc să cadă atât de ușor în plasă dar o fac și în acest moment există câteva sute de conturi false pe Intsagram în mod special cu pozele mele. Probabil că sunt cel mai clonat bărbat din România”, a mai dezvăluit Mădălin Ionescu.

Femeile au trimis poze indecente crezând că este Mădălin Ionescu

Femeile care au căzut victime rețelei de indivizi i-au trimis prezentatorului și numere de telefon de pe care au fost sunate. De altfel, unele erau căsătorite și au ajuns să fie șantajate cu poze indecente pe care ele le-au trimis rețelei , crezând că au de a face cu Mădălin Ionescu.

”Aceste femei mi-au trimis numere de telefon de pe care au fost sunate, conversații, mi-au făcut mărturisiri legate de dramele prin care trec, unele dintre ele căsătorite și ajunseseră să fie șantajate după ce, din păcate le oferiseră acestor escroci poze cu ele din intimitate crezând că mi le dau mie. Mă rugau să intervin pe lângă acești infractori să le scap de șantaj. Ei bine, povestea este cât se poate de gravă, am făcut plângere la poliția din Otopeni”, a mai povestit Mădălin Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: