Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu a vorbit despre partidele de amor. „Ar trebui să rupi patul”

Mădălin Ionescu a vorbit despre partidele de amor. „Ar trebui să rupi patul”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu îți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Cei doi par să fie un cuplu solid și fericit. Recent, Mădălin Ionescu a vorbit despre partidele de amor. Acesta a fost întrebat de un internaut despre acest subiect, iar prezentatorul nu s-a sfiit să răspundă.

Mădălin Ionescu, detalii picante din dormitor

Mădălin Ionescu organizează adesea sesiuni de întrebări pe pagina sa de instagram în speranța de a păstra o legătură cât mai strânsă cu fanii și urmăritorii. Recent, el a primit o întrebare mai deocheată, dar se pare că soțul Cristinei Șișcanu nu se ferește să vorbească despre subiectele tabu.

Un internaut l-a întrebat pe Mădălin Ionescu despre partidele de amor și care ar fi părerea sa despre durata partidelor de amor o dată ce ai trecut de vârsta de 40 de ani. „Cât de des este normal să se întrețină relații sexuale de la 40 de ani în sus după părerea ta?„,a fost întrebarea internautului.

Mădălin Ionescu i-a răspuns prompt interlocutorului său și nu s-a simtit deranjat de subiectul abordat, ba mai mult acesta a precizat că se aștepta să apară și întrebări de acest gen. Prezentatorul a spus că în principiu la vârsta de 40 de ani ar trebui să „rupi patul”, doar că fiecae cuplu este diferit deci nu există o regulă în acest sens.

Chiar mă întrebam când o să apară astfel de abordări?… În principiu la 40 de ani ar trebui să rupi patul. Altfel, fiecare cuplu are propria rețetă, în funcție de bioritm, mod de a privi viața, temperament.„, a spus Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de vis cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu le-a spus urmăritorilor că, din punctul ei de vedere, o relație sănătoasă și de lungă durată trebuie să se bazeze pe două condiții principale. Mai precis, între parteneri să existe de la început o chimie, o atracție, iar mai apoi să afle că împărtășesc aceeași viziune asupra vieții.

Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi. Aceste două condiții mi se par esențiale și cele mai importante când se formează un cuplu, iar apoi intervin condițiile minore care trebuie să susțină condițiile acestea importante. Nu e simplu, dar dacă există acele două condiții, eu cred că reușești. Zi de zi, clipă de clipă, trebuie să ai grijă de relația ta, niciodată să nu o lași de izbeliște. Iubirea trebuie arătată în fiecare zi”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: