Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu, internat în stare gravă! Prezentatorul tv s-a infectat cu COVID-19

Mădălin Ionescu, internat în stare gravă! Prezentatorul tv s-a infectat cu COVID-19

GALERIE FOTO (3) Mădălin Ionescu, internat în stare gravă

Mădălin Ionescu, internat în stare gravă. Soțul Cristinei Șișcanu trece prin momente cumplite. Fostul prezentator tv a fost infectat cu noul coronavirus, iar după mai multe zile de tratament la domiciliu, Mădălin a fost transportat de urgență la spital. Virusul i-a afectta plămânii. Cum se simte Mădălin Ionescu?

Mădălin Ionescu, internat în stare gravă. Prezentatorul tv s-a infectat cu COVID-19

Mădălin Ionescu a fost infectat cu noul coronavirus, iar după mai multe zile de tratament la domiciliu, acesta a început să se simtă din ce în ce mai rar. Astfel, soțul Cristinei Șișcanu a sunat la Ambulanță, iar paramedicii au decis să-l transporte de urgență la spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș. Deși este vaccinat cu două doze, starea prezentatorului tv s-a agravat în ultimele zile. Mădălin se luptă cu noua tulpină Omicron de aproape trei săptămâni, după ce soția sa, Cristina, cât și Petra, fiica lor, s-au infectat cu COVID-19. Din fericire, cele două au avut forme ușoare de boală.

„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, a povestit prezentatorul într-un video publicat pe pagina lui de Facebook.

Mădălin Ionescu a aflat de la medici că are pneumonie, iar plămânii acestuia sunt afectați în proporție de 15%. Vedeta tv a urmat un tratament cu antibiotic, iar în tot acest timp a slăbit cinci kilograme. „În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta.În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută.

Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut”, a adăugat prezentatorul de la Metropola TV.

Cristina Șișcanu și fiica ei au avut COVID-19

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Șișcanu anunța că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, vedeta a declarat că atât ea, cât și Mădălin și fiica lor au început să aibă simptome specifice coronavirusului. „Am avut doar temperatură într-o zi și dureri de oase, de mușchi, însă imediat ce am început să administrez tratamentul simptomele au dispărut. Sper ca peste o săptămână să scăpam. Doamne ajută!”, a transmis Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Mădălin Ionescu declara în urmă cu ceva timp că nu crede în vaccinul anti-covid19.
Eu nu prea cred că aceste substanțe experimentale sunt vaccinuri. Sunt seruri anti-gripale, sunt niște seruri, dar nu prea sunt vaccinuri. Adică nu prea se potrivesc cu definiția vaccinului. Sunt pro-vaccinare, sunt pro-știință, am însă o situație personală, am făcut boala serului în copilărie de la niște seruri anti-gripale și pentru mine ar fi foarte complicat. Adică aș risca enorm„, declara acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: